reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Grzanka śliczna suknia, taka delikatna. I tak jak magdalena pisze, jak czujesz że to ta to nie ma się nad czym zastanawiać. Ja swoją suknię upatrzyłam też w pierwszym salonie i już wiedziałam że to musi być ta jedyna i chciałam odrazu zamawiać, no ale siostra mnie powstrzymała, żebym jeszcze inne salony zwiedziła. No i po tygodniu wrociłam do tego pierwszego :tak:
mig pochwal się śpioszkami :tak: Ja w czwartek byłam w h&m i kupiłam 2-pak białych rampersów? nie wiem czy tak to się nazywa, dobra niech będą body. Nic ładnego nie było, a jak już to rozmiary 50 albo 70 pare :confused2:

ATAN-GRATULACJE!!! :-D Jestem ogromnie szczęśliwa że wszystko jest ok :-)

A ja dziś o 12:00 przyjechałam wreszcie do domu..obołała..wychudzona..przykurczona..ale MEGA SZCZĘŚLIWA.. tak się cieszę że mam to już za sobą..
Chirurg powiedział,że bardzo dobrze ze wyciełam ten woreczek bo scianka była mocno pogrubiona i na 90% w ciąży mogły się pojawić problemy.. a wtedy..jak to on powiedział 'na początku ratujemy matkę'..
Może to tak właśnie miało się potoczyć? to poronienie i w ogóle? Może jest jakiś sens w tym wszystkim gdzieś tam głęboko ukryty?
Nie wnikając w tematy filozoficzne stwierdzam: JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA!!,nie byłam tak szczęśliwa od czasu zobaczenia II.

Ściskam Wam dziewuszki moje:tak:

Martuś nawet nie wiesz jak się cieszę, czytając Twój wpis. Cieszy mnie, że już jesteś po wróciłaś do domu, ale chodzi mi też o Twoje podejście. Nie poddajesz się, to jest najważniejsze :-)
Zarażaj inne dziewczyny taką siłą życiową. Z całego serca życzę Ci byś w następnym cyklu zobaczyła upragnione kreseczki dwie :*

Grzanka, śliczna sukienka, prosta ale ma ten urok, a tył super i te drapowania :-)

Dobra idę bo mnie normalnie szlak weźmie z małym...

Neciuszka- Oooo widzisz, umknęło mi która to pisała :-p a Gosia to super imię :-D Uuuu widzę, że tej Twojej ciotecznej siostrze pranie mózgu zrobili :-p ma 14 lat, może wyrośnie ;-) A Ty się nie denerwuj <głaszcze>
Atanku- witaj :-* jej szybciutko się u nas pojawiłaś <jupi> :-) dochodź to siebie szybciutko :-)
Magneta- oj, tam najwyżej będziesz mieć (płciową) niespodziankę ;-) ale wszystko gra u Ciebie i dzidziusia? :-)
Fifcia- a ten Twój Synuś to słodziak :-D jak śpi spokojnie to masz chwilę dla siebie--> korzystaj :-D
Sleepy- a u Ciebie co tam słychać? :-)
Lamia- OOoo to super, że już dostałaś paczuszkę :-D No widzisz, czasem coś tańszego się lepszego trafi :-) Co to zakupów, to dobrze, że Ci mąż zrobi, moja kumpela jak napisała mężowi, żeby kupił m.in. pietruszkę i por to też dzwonił… żeby się zapytać jak wyglądają ha ha :-)
Ael- coś jest w tatowych tekstach, mój tata też tak mówi (o tym nudzeniu się) :-p
Grzanka- piękna sukienka, i Ty przepięknie w niej wyglądasz :-) subtelna i elegancka :-)
Martocha- cieszę się, że wszystko w porządku u Ciebie :-) z woreczkiem to nie ma żartów, a jak już zaczęło coś się z nim dziać, to prędze czy później i tak musiałabyś się go pozbyć :-p zdrowiej szybciutko :-)
A ja zrobiłam dzisiaj głupotę :-( w 31 dc postanowiłam zrobić testa głupio myśląc: „a może jednak” :sorry: przy moich wynikach naiwnością było tak myśleć, ale umysł spragniony pozytywnych wiadomości…:zawstydzona/y: no i wyszła jedna „piękna” krecha:angry: buuu…:sorry: za zaraz idę do pracy na noc :-( ale zabieram Was ze sobą w moim telefonie :-D

martocha: ciesze sie ze jestes juz w domu, ze wszytsko dobrze poszło, a najbardziej ze tak pozytywnie myslisz, nie tracisz wiary i ze czujesz sie szczesliwa, to wszystko musi cie doprowadzic do 2 kresek, których zycze z całego serca, dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ael; o twoj małe dokazuje, no ale przeciez nie moze byc idealny wystarczy ze teki prystojny;-)

truskawcia
:no moj mezus to zna sie na zakupach, ale my zawsze i wszedzie razem wiec chociaz telefonicznie musiałam z nim byc:-D
Biedulko szkoda ze tym razem sie nie udało, ale zaciskam mocno &&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i przesyłam moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

za nastepny pomylny cykl i 2 kreseczki

neciuszka: no ciesze sie ze mi pomaga. ale wiesz jak to jest daja ci palec to chcesz cała reke;-), no nie odkurzył, ale za to umył klatke

fifka: bigos z 2,5kg kapuchy bo własnie na zapas sie chce najesc :rofl2:, jeszcze licze na fasolke, krokiety,gołabki, placki ziemniaczane uff i bede szczesliwa:-Djak to wszystko zjem

a mi sie chce dzisiaj bara bara ale sie troche boje :confused2:

Ostatnia edycja:
Neciuszka- Oooo widzisz, umknęło mi która to pisała :-p a Gosia to super imię :-D Uuuu widzę, że tej Twojej ciotecznej siostrze pranie mózgu zrobili :-p ma 14 lat, może wyrośnie ;-) A Ty się nie denerwuj <głaszcze>
Atanku- witaj :-* jej szybciutko się u nas pojawiłaś <jupi> :-) dochodź to siebie szybciutko :-)
Magneta- oj, tam najwyżej będziesz mieć (płciową) niespodziankę ;-) ale wszystko gra u Ciebie i dzidziusia? :-)
Fifcia- a ten Twój Synuś to słodziak :-D jak śpi spokojnie to masz chwilę dla siebie--> korzystaj :-D
Sleepy- a u Ciebie co tam słychać? :-)
Lamia- OOoo to super, że już dostałaś paczuszkę :-D No widzisz, czasem coś tańszego się lepszego trafi :-) Co to zakupów, to dobrze, że Ci mąż zrobi, moja kumpela jak napisała mężowi, żeby kupił m.in. pietruszkę i por to też dzwonił… żeby się zapytać jak wyglądają ha ha :-)
Ael- coś jest w tatowych tekstach, mój tata też tak mówi (o tym nudzeniu się) :-p
Grzanka- piękna sukienka, i Ty przepięknie w niej wyglądasz :-) subtelna i elegancka :-)
Martocha- cieszę się, że wszystko w porządku u Ciebie :-) z woreczkiem to nie ma żartów, a jak już zaczęło coś się z nim dziać, to prędze czy później i tak musiałabyś się go pozbyć :-p zdrowiej szybciutko :-)
A ja zrobiłam dzisiaj głupotę :-( w 31 dc postanowiłam zrobić testa głupio myśląc: „a może jednak” :sorry: przy moich wynikach naiwnością było tak myśleć, ale umysł spragniony pozytywnych wiadomości…:zawstydzona/y: no i wyszła jedna „piękna” krecha:angry: buuu…:sorry: za zaraz idę do pracy na noc :-( ale zabieram Was ze sobą w moim telefonie :-D

Kochana ja również zrobiłam test i wyszła jedna kreska... płakać mi się chciało a mój M również zasmucony ale starał się mnie pocieszać, problem w tym że piersi nadal jak były wielkie i bolesne tak nadal są i nic się nie zmienia, co jedyne to spać bym mogła dzisiaj cały dzień dosłownie ...
jeżeli nie przejdzie to po prostu pójdę do ginekologa niech sie wyjaśnia a co do tarczycy to nie ma opcji bo mam zdrową...
Szkoda....

reklama
brakło mi pomysłu na to co chcę zjeść więc jem mannę ;)

truskawcia no widzisz poprzestawiało się, miejmy nadzieję, że przejdzie tylko żeby to gimn skończyła jako bo ma same dwóje pyskuje do nauczycieli itp, tulę za testa :*

Lamia ci się zachciewa nie ma :p

Do góry