Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Taaa nie lubie was.... bigosu to ja sobie nie pojem... kiwi tez nie bardzo...
Lamiav dziękuje!
Lamiav dziękuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neciuszka- Oooo widzisz, umknęło mi która to pisała a Gosia to super imię Uuuu widzę, że tej Twojej ciotecznej siostrze pranie mózgu zrobili ma 14 lat, może wyrośnie ;-) A Ty się nie denerwuj <głaszcze>
Atanku- witaj :-* jej szybciutko się u nas pojawiłaś <jupi> :-) dochodź to siebie szybciutko :-)
Magneta- oj, tam najwyżej będziesz mieć (płciową) niespodziankę ;-) ale wszystko gra u Ciebie i dzidziusia? :-)
Fifcia- a ten Twój Synuś to słodziak jak śpi spokojnie to masz chwilę dla siebie--> korzystaj
Sleepy- a u Ciebie co tam słychać? :-)
Lamia- OOoo to super, że już dostałaś paczuszkę No widzisz, czasem coś tańszego się lepszego trafi :-) Co to zakupów, to dobrze, że Ci mąż zrobi, moja kumpela jak napisała mężowi, żeby kupił m.in. pietruszkę i por to też dzwonił… żeby się zapytać jak wyglądają ha ha :-)
Ael- coś jest w tatowych tekstach, mój tata też tak mówi (o tym nudzeniu się)
Grzanka- piękna sukienka, i Ty przepięknie w niej wyglądasz :-) subtelna i elegancka :-)
Martocha- cieszę się, że wszystko w porządku u Ciebie :-) z woreczkiem to nie ma żartów, a jak już zaczęło coś się z nim dziać, to prędze czy później i tak musiałabyś się go pozbyć zdrowiej szybciutko :-)
A ja zrobiłam dzisiaj głupotę :-( w 31 dc postanowiłam zrobić testa głupio myśląc: „a może jednak” przy moich wynikach naiwnością było tak myśleć, ale umysł spragniony pozytywnych wiadomości… no i wyszła jedna „piękna” krecha buuu… za zaraz idę do pracy na noc :-( ale zabieram Was ze sobą w moim telefonie