reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Drogie koleżanki :)
Chciałabym wam pokazać moją już moją suknię ślubną :)
A oto ja na zdjęciach w niej, mój M normalnie stanął demba i nie wiedział co powiedzieć :)
mówił cały czas że jestem jego księżniczką.
DSC01047.jpgDSC01049.jpgDSC01051.jpg

Pocieszyło mnie to że znalazłam za pierwszym razem suknie ślubną i to w pierwszym salonie.
Dziś się testowałam wyszedł negatywny ciekawe czy @ przyjdzie, moje piersi mnie wykończą jak i pobolewanie brzucha w dole nie wiem co sie dzieje .

reklama
Grzanka śliczna!! Taka delikatna... cudna! Mój zobaczył moją suknie dopiero w dniu ślubu :tak:
Mój Kochany nie wierzy w przesądy suknia dosłownie wczoraj trafiła do salony jako jedna jedyna aby sprawdzić czy sie spodoba dzisiaj pierwszy raz była naniesiona na manekina a ja jako pierwsza ja przymierzyłam i postanowiliśmy że to jest suknia dla mnie :)

Grzanka sukienka śliczna!!! Taka skromna i delikatna ale cudna ;-) jak poczułaś, że to ta to nie było co się zastanawiać ;-) ja nie miałam niestety do żadnej sukienki takiego uczucia nawet do tej wybranej a objeździłam chyba z 10 salonów ale jak już byłam w dniu ślubu pomalowana i uczesana i ją ubrałam to też stwierdziłam, że dokonałam idealnego wyboru :-p
A tak poza tym to bardzo ładna i zgrabna z Ciebie kobietka :-)

Fifka moją suknie też K widział dopiero w dniu ślubu, i ja jego garnitur zresztą też ale to już był wymysł mojej teściowej co mi się bardzo nie spodobało :baffled: ale było minęło :-p

grzanka śliczna ta suknia, taka delikatna, kobieca po prostu cudna, a ty w niej hoho :)

tak mi się spało dobrze ale szczęśliwy mąż mój zadzwonił i obudził ;) zdał dziś egz u takiego czubka na 4 i musiał zaraz się pochwalić ;)

neciuszka: gratulacje dla męża, nie ma to jak satysfakcja z dobrej oceny:-)

grzanka: piekna suknia, bardzo dziewczeca i skromna, takie lubie i tez miałam skrmna i delikatna:tak:, cudnie ze ten wspaniały dzien przed wami;-)

fifka: jaki masz łany suwaczek, az milusio popatrzec:tak:

współczuje dziewczyny miec w rodzinie takiego buntownika, wiem cos o tym bo mam cioteczna siostre starsza ode mnie o 2 lata a do tej pory ma w głowie chyba same penisy, 3 dzieci kazde z kim innym, kazdy facet w kiciu siedział, od młodych lat były z nia problemy a wywodzi sie z normalnej rodziny , brat normalny a ona .... a szkoda gadac

u mnie bigosikiem pachnie, mąż w garach siedzi a jeszcze nie zacza sprzatac, a tu juz skoki w tv leca ciekawe czy chociaz poodkurza ?!:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Atan gratulacje z całego serduszka, witam Amelkę na świecie, duża i silna dziewuszka:tak:
a my byliśmy dzisiaj na zakupach i przy okazji kopiliśmy pierwsze śpioszki dla maluszka, tak symbolicznie:-D ale jaka radocha

Do góry