reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan: GRATULACJE ŚLICZNEJ AMELKI,WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA I WITAMY NA ŚWIECIE NOWĄ
KOBIETKĘ
:-)

a JA sama chwilowo mąż na zakupy pojechał, i czeka go jeszcze sprzątanie w domu, mycie klatki bo moja kolej i gotowanie bigodu - ja nie wiem jak on to zrobi, aż boje sie myśleć jak zcznie zaraz fukać, i mnie wnerwiać, a jak mówie -to co mam wstać i łapać z aodkurzanie to mi gada, a co chcesz pójść do szpitala na miesiąc- i weź tu facetów zrozum. Każe mi leżeć a jednocześnie ma pretensje że musi sprzątać.

truskacia: mam juz biustonosze i sa fajne, zamówiłam czarny- droższy i biały tani-i tan tansz lepszy

magdalena, fifka, fasolka: ja współczuję bliskiego kontaktu z teściami tzn. bliskiej odległości w zamieszkaniu, ja ze swoimi na oddalonych osiedlach

fifka: taki Konradek malutki, ąz nie moge uwierzyć i ogarnąć ze takie maleństwo sama nie długo będe tuliła :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja upiekłam oponki i nawet nie spróbowałam bo nie mam na nie ochoty ;-)
na obiad od wczoraj mam trochę carbonarra i zrobiłam gulasz,muszę jeszcze kaszę ugotować, ale najpierw małe leżono,aco ja zjem to nie mam pojęcia :-:)-(

faolka: ja chcę oponki od ciebie :-)

neciuszka
: a od ciebie pulpety bym pojadła bo je oj dawno dawno robiłam, w w czym robisz w jakimś sosie ?

Aelku dobrze ciotka widzi! Uwielbiam je mu nakładać :tak:

Lamiav
a no niedługo już będziesz miała takiego szkraba! A Konrad już nie takie maleństwo zaraz 4kg będzie ważył! Rośnie jak na drożdżach!

a mój mąż wiecie jak robi zakupy, daje mu kartkę, ale jak wchodzi do sklepu to dzwoni i z telefonem przy uchu idzie i ja po kolei mu mówie, jak jeste w ty i tym dziele to weź to i to :-) teraz to mi nawet pasuje bo czuję sie prawie jakbym sama była na zakupach ;-)

przez ten wiatr nic w tv obejrzeć nie mogę bo mi telepie anteną :/

kurna nudzi mi się ;)

lamia a różnie robię, tym razem były zaciągnięte sosem grzybowym z torby ;)

reklama
Do góry