zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Jezdem :-)
Szyjka się podniosła na 27 mm, więc nie jest już tragicznie. KTG też wyszło ok. Ale nadal mam się oszczędzać - postaram się oczywiście. Kolejna wizyta 13 marca i oby nic wcześniej się nie działo bo doktorek jedzie na urlop.
I ja wiedząc o tym, darowanemu koniowi nie mam zamiaru w zęby patrzeć, jakoś rok obciekam, a na kolejne wakacje kupię sobie piękną nowiusią spaceróweczkę - na wypasie oooo.
Kochana mi oprócz mamy i siostry,które marzyły o dziewczynce wszyscy prorokowali chłopca,tak się nastawiłam,ze cały czas mówiłam "on" mimo,ze marzyłam o córce,a tu narazie 3 razy potwierdzona dziewczyneczka i mam nadzieję,ze nie potwierdzi się powiedzenie iż kobieta zmienną jest ;-).
Szyjka się podniosła na 27 mm, więc nie jest już tragicznie. KTG też wyszło ok. Ale nadal mam się oszczędzać - postaram się oczywiście. Kolejna wizyta 13 marca i oby nic wcześniej się nie działo bo doktorek jedzie na urlop.
Sil to fajnie u nas jak go byliśmy odebrać też ledwie wszedł do bagażnika
a co do wózków 3 w 1 to też byłam taka napalona i taki mam, ale od każdego słyszę że jak dziecię ma roczek albo i mniej to koniecznie i tak trzeba typową spacerówkę kupić bo jak wsadzisz do takiej z 3w1 to wózek ciężki dziecko też, a zabierz coś jeszcze to wszystkie koleżanki mi mówiły że nawet czasem siły pchać nie miały tego wózka.
I ja wiedząc o tym, darowanemu koniowi nie mam zamiaru w zęby patrzeć, jakoś rok obciekam, a na kolejne wakacje kupię sobie piękną nowiusią spaceróweczkę - na wypasie oooo.
mnie na mutsy nie stać niestety
Sil toż mnie zasmuciłaś, tak mi się marzy córeczka, ale ani jedna osoba nie stawia na córkę ah wszyscy mówią, że chłopiec, nawet mojemu mężowi wywróżyli dwóch synów. Chociaż powiem Wam, że podświadomie mówię o nim on. Długo myśleliśmy nad imieniem dla chłopca bo z dziewczynką nie było problemu Julia albo Liliana a dla chłopca nic mi się nie podobało a mąż nie chce "pospolitego" imienia, na razie stanęło na Tymoteuszu
Kochana mi oprócz mamy i siostry,które marzyły o dziewczynce wszyscy prorokowali chłopca,tak się nastawiłam,ze cały czas mówiłam "on" mimo,ze marzyłam o córce,a tu narazie 3 razy potwierdzona dziewczyneczka i mam nadzieję,ze nie potwierdzi się powiedzenie iż kobieta zmienną jest ;-).