reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jezdem :-)
Szyjka się podniosła na 27 mm, więc nie jest już tragicznie. KTG też wyszło ok. Ale nadal mam się oszczędzać - postaram się oczywiście. Kolejna wizyta 13 marca i oby nic wcześniej się nie działo bo doktorek jedzie na urlop.

Sil to fajnie :) u nas jak go byliśmy odebrać też ledwie wszedł do bagażnika ;)
a co do wózków 3 w 1 to też byłam taka napalona i taki mam, ale od każdego słyszę że jak dziecię ma roczek albo i mniej to koniecznie i tak trzeba typową spacerówkę kupić bo jak wsadzisz do takiej z 3w1 to wózek ciężki dziecko też, a zabierz coś jeszcze to wszystkie koleżanki mi mówiły że nawet czasem siły pchać nie miały tego wózka.

I ja wiedząc o tym, darowanemu koniowi nie mam zamiaru w zęby patrzeć, jakoś rok obciekam, a na kolejne wakacje kupię sobie piękną nowiusią spaceróweczkę - na wypasie oooo.

mnie na mutsy nie stać niestety:(
Sil toż mnie zasmuciłaś, tak mi się marzy córeczka, ale ani jedna osoba nie stawia na córkę ah wszyscy mówią, że chłopiec, nawet mojemu mężowi wywróżyli dwóch synów. Chociaż powiem Wam, że podświadomie mówię o nim on. Długo myśleliśmy nad imieniem dla chłopca bo z dziewczynką nie było problemu Julia albo Liliana a dla chłopca nic mi się nie podobało a mąż nie chce "pospolitego" imienia, na razie stanęło na Tymoteuszu

Kochana mi oprócz mamy i siostry,które marzyły o dziewczynce wszyscy prorokowali chłopca,tak się nastawiłam,ze cały czas mówiłam "on" mimo,ze marzyłam o córce,a tu narazie 3 razy potwierdzona dziewczyneczka i mam nadzieję,ze nie potwierdzi się powiedzenie iż kobieta zmienną jest ;-).

reklama
Fasolka o dobrze, że z szyjką się poprawiło:tak: już żadnego śniegu nie zapowiadają o nie będziesz szalała
wiecie co ja przed chwilą robiłam? ganiałam muchę, pojawiła się jakaś pierwsza wiosenna sztuka, musiałam kwiatka nakarmić he he

W końcu dodzwoniłam się do Atanka. W nocy miała skurcze co 17 minut. Niedawno odpięli ją od ktg, ma skurcze w tym krzyżowe, dostała oxy i skacze już na piłce. Na razie na palec rozwarcie.

Lamiav mam nadzieję, że to leżenie i nic nie robienie w tym przypadku zostanie mi wynagrodzone ;-)

Właśnie odebrałam 2 paczki skarpetkowe, teraz mogę stwierdzić,ze co jak co,ale girki mojemu dzieciątku nie zmarzną :-)

Belka...kochana piekne zdjecia, gratuluje! :):)

miq...kochana ja mialam byc chlopcem, mialam wybrane imie Rafal a jestem Milena, wiec wszystko jest mozliwe...chociaz kiedys to jeszcze ten spzet taki niedokladny byl, wiec czesto sie to zdarzalo, ale moj ojciec tak samo postapil jak maz twojej kolezanki. tym bardziej ze termin miala mama na 15 marca a urodzilam sie 1 kwietnia, tato pomyslal, ze to prima aprilisowy zart...:-D

Neciuszka...fajne imie...Małgosia...bardzo mi sie podoba. wszystki Malgosie ktore znam to bardzo mile, ale dosyc zwariowane osoby:tak:

Jezdem :-)
Szyjka się podniosła na 27 mm, więc nie jest już tragicznie. KTG też wyszło ok. Ale nadal mam się oszczędzać - postaram się oczywiście. Kolejna wizyta 13 marca i oby nic wcześniej się nie działo bo doktorek jedzie na urlop..
ciesze sie, ze u ciebie wszystko ok...wiedzialam, ze tak bedzie i ze szyjka sie podniesie...super, buziaki w brzuszek :*:*:*
Ael...kochana bardzo dziekuje za to ze przekazujesz nam wszystkie informacje...kochana Necia, niech juz sie ogarnie z tej pily i leci na lozko, fotel czy na czym tam sie rodzi i niech nasza Amelcia juz wychodzi!:tak::-)

a mi sie zajad zrobil, shit! macie jakies rady?

jak widać wszystko jest możliwe:-D
jejku może dzisiaj będziemy mieli kolejnego forumowego bobaska na świecie

reklama
Fasola...zesz ty zberezniku:-D glodnemu penisy na mysli :laugh2:moze ci sie pomylilo z opryszczka...to wtedy wiem, ze z caluskow nici:sorry: ale zajad to jest tj pekniecie skory w kaciku ust...mnie sie to chyba zrobilo drugi raz w zyciu...

Ostatnia edycja:
Do góry