miq u nas wątpliwości nie było teraz bo pępowina tym razem koło główki była a hmm doktorek takie ujęcie zrobił jak byś kochana stanęła nad aparatem rozstawiła nogi i ktoś by ci fotkę strzelił aż mąż się śmiać zaczął że nawet on jak nic cipeczkę widzi
reklama
miq: ja czułam cały czas że będzie chłopak i tez mówiłma ON, a na usg wyszło że dziewczynka i niby 3 razy potwierdzone, takze mamy tez problem z imieniem bo dla chłopca miała juz od paru lat Nataniel a dla dziwczynki to na razie mamy oliwia ale jeszcze sie nie zdecydowałam
sil ;ja bym nie wytrzymała zeby nie zapytać o płec :-) bo strasznie niescierpliwa jestem, a jakby przy porodzie okazął sie chłopiec to mi to nie przeszkadza przestawiłam sie raz to i 2gi też mogę oby poród był szybki i dzidziuś zdrowy ;-)
ciekawe jak tam fasolka ??
sil ;ja bym nie wytrzymała zeby nie zapytać o płec :-) bo strasznie niescierpliwa jestem, a jakby przy porodzie okazął sie chłopiec to mi to nie przeszkadza przestawiłam sie raz to i 2gi też mogę oby poród był szybki i dzidziuś zdrowy ;-)
ciekawe jak tam fasolka ??
miq
Fanka BB :)
he he dobre mała ekshibicjonistka Wam rośnie
ja gdzieś tam czuję, że córeczka, ale kimkolwiek będzie to maleństwo to będę kochała nad życie. Wczoraj mąż pocałował mnie w brzuszek i powiedział: kocham Cie maluszku chociaż taki malutki jesteś, popłakałam się normalnie
ja gdzieś tam czuję, że córeczka, ale kimkolwiek będzie to maleństwo to będę kochała nad życie. Wczoraj mąż pocałował mnie w brzuszek i powiedział: kocham Cie maluszku chociaż taki malutki jesteś, popłakałam się normalnie
Nasza panna będzie Małgosią i teściowej się nie podoba bo jej się z jakąś tam babą kojarzy, i nawet przy księdzu jak nas zapytał o imiona ona wypaliła a że jej to się nie podoba :/ wrrrrrr, ale zdania nie zmienimy jej problem nie nasz ona już imiona wybierała. A długo szukaliśmy z mężem czegoś co nam obojgu się spodoba.
miq
Fanka BB :)
Neciuszka, Lamiav to ja Wam współczuje, moja teściowa nie odważy się raczej komentować, chociaż jeszcze nie pytała o imię. Ona swoim synom dała oryginalne imiona Leszek i Ireneusz więc Tymoteusz, Julia czy Liliana powinienny się jej spodobać,
a Gosia to ładne imię moja przyjaciółka ma tak na imię i bardzo sympatyczną osobą
a Gosia to ładne imię moja przyjaciółka ma tak na imię i bardzo sympatyczną osobą
reklama
moją teściową mąż ustawia, ale co jakiś czas trzeba jej przypominać że ona niech rządzi u siebie a nie u nas, co poradzić ma taki władczy charakter i czasami dyskusje z nią mnie irytują, ale ogólnie jest dobrą kobietą więc staram sie być wyrozumiała a mąz jej od czasu do czasu powie tak że potam jest grzeczna
macie jakis ciekawy przepis na krewetki z makaronem lub z ryżem ??????????
macie jakis ciekawy przepis na krewetki z makaronem lub z ryżem ??????????
Podziel się: