reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq u nas wątpliwości nie było teraz bo pępowina tym razem koło główki była a hmm doktorek takie ujęcie zrobił jak byś kochana stanęła nad aparatem rozstawiła nogi i ktoś by ci fotkę strzelił ;) aż mąż się śmiać zaczął że nawet on jak nic cipeczkę widzi ;)

reklama
miq: ja czułam cały czas że będzie chłopak i tez mówiłma ON, a na usg wyszło że dziewczynka i niby 3 razy potwierdzone, takze mamy tez problem z imieniem bo dla chłopca miała juz od paru lat Nataniel a dla dziwczynki to na razie mamy oliwia ale jeszcze sie nie zdecydowałam

sil ;ja bym nie wytrzymała zeby nie zapytać o płec :-) bo strasznie niescierpliwa jestem, a jakby przy porodzie okazął sie chłopiec to mi to nie przeszkadza przestawiłam sie raz to i 2gi też mogę oby poród był szybki i dzidziuś zdrowy ;-)

ciekawe jak tam fasolka ??

he he dobre mała ekshibicjonistka Wam rośnie
ja gdzieś tam czuję, że córeczka, ale kimkolwiek będzie to maleństwo to będę kochała nad życie. Wczoraj mąż pocałował mnie w brzuszek i powiedział: kocham Cie maluszku chociaż taki malutki jesteś, popłakałam się normalnie

hih u nas teściowa się pogodzić z imieniem nie może ;)

do tej pory nie chciała pokazywać się ale wkońcu postanowiła tatusia upewnić że chłopcem nie jest ;)

neciuszka: u was sie nie moze pogodzić, a u nas teściowa to chciał swoje imiona przefrosować, aż w końcu przestalam sie odzywać i reagować bo sobie pomyslałam, ze to i tak nic nie da a zrobie jak chce :-)

Nasza panna będzie Małgosią i teściowej się nie podoba bo jej się z jakąś tam babą kojarzy, i nawet przy księdzu jak nas zapytał o imiona ona wypaliła a że jej to się nie podoba :/ wrrrrrr, ale zdania nie zmienimy jej problem nie nasz ;) ona już imiona wybierała. A długo szukaliśmy z mężem czegoś co nam obojgu się spodoba.

Neciuszka, Lamiav to ja Wam współczuje, moja teściowa nie odważy się raczej komentować, chociaż jeszcze nie pytała o imię. Ona swoim synom dała oryginalne imiona Leszek i Ireneusz więc Tymoteusz, Julia czy Liliana powinienny się jej spodobać,
a Gosia to ładne imię moja przyjaciółka ma tak na imię i bardzo sympatyczną osobą

teraz to już się nie odzywa nic od kąd kiedyś jej wypaliłam: no to od teraz będzie wam się kojarzyć z wnuczką i lepiej się z tym pogódźcie :-D

reklama
moją teściową mąż ustawia, ale co jakiś czas trzeba jej przypominać że ona niech rządzi u siebie a nie u nas, co poradzić ma taki władczy charakter i czasami dyskusje z nią mnie irytują, ale ogólnie jest dobrą kobietą więc staram sie być wyrozumiała a mąz jej od czasu do czasu powie tak że potam jest grzeczna :-D

macie jakis ciekawy przepis na krewetki z makaronem lub z ryżem ??????????

Do góry