reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miiliaa ja bym bardzo chciała córeczkę, bo od kilku lat w naszej rodzinie rodzą się chłopcy, ale wszyscy mówią mi, że będzie synuś. No i przyznaję, ze jak mówię o dzieciątku to mówię o nim "on" zobaczymy co nam los dał:tak:

reklama
Lamia lepiej kupić, bo to na pewno się przyda. W zestawie jest łyżeczka, jak dziecku będzie się podawać łyżeczką leki, to potem przy podawaniu pokarmów stałych nie będzie trudności z karmieniem.

Macie zdjęcia butów
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

miq...oczywiscie, wazne, zeby bylo zdrowe...:-) no ale to zdjecie jest super, ciagle na nie patrze i rozkminiam gdzie glowka, raczki, nozki, serduszko nawet widac...fajnie <marzy> tez bym chciala takie zobaczyc:tak:
Ael...mnie sie te szare kozaczki podobaja...:tak:

mig byłam teraz w Klinice Leczenia Niepłodności z tymi wynikami nasienia męża, bo chodziło o to, że jeśli wyniki są złe to miała zapaść decyzja o leczeniu lub inseminacji... Ale tam nam powiedzieli, że jest dobrze i w marcu mój mąż ma powtórzyć badania i jeśli będą na takim samym poziomie jak tamte to jest ok i nie ma przeciwwskazań do naturalnego zapłodnienia...
Ja w marcu też idę do mojej Pani ginekolog i zapytam co dalej...

miq...oczywiscie, wazne, zeby bylo zdrowe...:-) no ale to zdjecie jest super, ciagle na nie patrze i rozkminiam gdzie glowka, raczki, nozki, serduszko nawet widac...fajnie <marzy> tez bym chciala takie zobaczyc:tak:
zobaczysz, zobaczysz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sun maleństwo czeka na swój dzień i wtedy Was zaskoczy, jak nie będziecie się nawet spodziewali

reklama
Do góry