reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kobietki lecę zjeść zupkę i oblukać film bo głodna jak wilk jestem a potem zajrzę do Was z powrotem :) Dziękuję za miłe słowa :* ciekawa jestem jaka będzie reakcja męża jak wróci do domu :laugh2: bp p niczym nie wiedział :-p

reklama
Kobietki lecę zjeść zupkę i oblukać film bo głodna jak wilk jestem a potem zajrzę do Was z powrotem :) Dziękuję za miłe słowa :* ciekawa jestem jaka będzie reakcja męża jak wróci do domu :laugh2: bp p niczym nie wiedział :-p

No małż, to ja myślę, doszczętnie Cię wykorzysta :-D

Jakbym była facetem sama bym się zabrała za Ciebie :-D..... oj grozo zawiało XD

Ael...mnie to raczej przerasta...mimo, ze pewnie sa stabilne na obcasach czuje sie troche jak szczudeł, bo ja w ogole wysoka jestem...174cm. jezeli juz zakladam obcasy to tylko na wielkie wyjscia:-D ale wiem, ze obcasy lubi Fasola, moze jej sie spodobaja ktores:tak:

chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestem:zawstydzona/y: wkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze

Załączniki

• dfgdf.jpg
    dfgdf.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
fasola wprost ubóstwia obcasy, ale takie butki jak te bordowe to już ma czarne, a z kozaczków nie potrzebuje bo tyż ma. Trzeba innego klienta szukać :-)

oszszsz ci powiem miq, że zajebisty z ciebie pasztet ;-) a jaki piękny rudy

ael: ja to lubie super długie obcasy :-) i juz nie moge sie doczekać jak kupie sobie szpile ekstra cienki i wysoki, oczywiscie jak wrócę do formy,

miq:
sexiz ciebie rudzielec,i nie chrzań głupot ;-) ja juz nie raz wspominałam ze bym chętnie chciał mieć takie włosy, farbowałm dużo razy i nigdy mi taki fajny kolor nie wyszedł,ale sie nie poddaję :-)

witam się już jako mężatka :)
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy :)
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU :) Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale :D haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel :)
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !:p Zobacz załącznik 440135Zobacz załącznik 440136Zobacz załącznik 440137Zobacz załącznik 440138Zobacz załącznik 440139Zobacz załącznik 440140Zobacz załącznik 440141Zobacz załącznik 440142

Ślicznie wyglądałaś:)Super że jesteście zadowoleni . Pozostaje życzyć WSZYSTKIEGO DOBREGO NA WSPÓLNEJ NOWEJ DRODZE :-)Zobacz załącznik 440326

to naturalnie ma taki kolor, nigdy nie farbowałam, mimo, ze ludzie różnie reagują widząc takich jak ja, nigdy tego nie zrobię, kochane jestescie

reklama
Do góry