reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

grzanka sukienki śliczne.. i zaś temat ślubów.. ja się chyba nie doczekam i sama M. poproszę o rękę 29.02 :D hahahaha

a ja się dowiedziałam właśnie,że 4.03 jadę do Jarosławia z moją małą bestią :D przeraża mnie 5 h w aucie :D

reklama
Lamiav a konkretnie co Ci jest? tak jak u mnie szyjka się skraca, czy jakieś inne dziwy?
Moja w piątek miała 19 mm i założył mi krążek,zobaczymy co mi teraz w piątek powie ciekawego :-)

A ja właśnie najadłam się płatków cini minis i zaraz zwymiotuje bo mi teraz za słodko, a nie mogę powiedzieć,że się przejadłam ;-)

Mag a co jest w Jarosławiu ciekawego?

grzanka a co ma teściowa do twojej kiecy :p swojej niech pilnuje ;) ja tam miałam odkryte ramiona w sukience a że welon był za ramiona to w kościele był tak ułożony żeby ramiona zakrywał i tyle :)

Fasolka zboczku cyce to niech ci twój osobisty penis maca :p

Lamia kochana leż bidulko :*

Lecę obiada robić bo mężu wróci jak zwykle pół lodówki by zjadł ;) dziś szkoła rodzenia :D

Zafasolkuje na wystawę jedziemy, dzisiaj kolezanka mi młodego zgłosiła i zapłaciła ja mam go tylko pokazac :-)

Mam 2 shih tzu i amstaffa :D

młody:
430276_372383616111888_100000207575608_1637476_1588628101_n.jpg
starszy
18339_106471086036477_100000207575608_164709_7352470_n.jpg
i morderca:
61003_161946910488894_100000207575608_532483_4506504_n.jpg teraz ważący 45 kg zwany potocznie Totalnym Kataklizmem :-)

Ostatnia edycja:
witam widze ze dzis płodne w pisaniu ja probowalam sie wyspac ale wstawanie co 2 h siusiu max 3 niedaje sie wyspac.. choc tak do 13 sie krecilam ;-)
pobolewa mnie podbrzusze i nic wiecej amelka sie wypina i rusza wiec z nia oki ;-) nie rodze nie panikowac jak by sie zaczelo to wam napewno dam znac;-)

ael niezly sen ;-)
grzanka mi sie ta pierwsza pdoba ;-)
sil no to super ze mala sie najada ;-)
ika ojoj cio ty sie nacierpisz z konradkiem..<głaszcze>
pyscek witam ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
necia o ja pierdykam wylacz teleon niech ci spokoj dadza...milych zajec w szkole rodzenia;-)
kwiatuszku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miq za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zaasolkuje no i poco jadla tyle ciniminis ?? zeby mi ochote zrobic bo ich w domku niemam ;-P
magda no śliczne pieski za główna nagrode &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co do snow to ja wam powiem ze snilo mi sie ze odeszly mi wody ale nie chcialam nic mowic tesciowej by w panike nie wpadla i nie denerwowala mnie i co zrobilam zadzwonilam do swojej mamy i mowie czy tata w domku to niech wsiada w samochod i po michala do pracy i pomnie i jedziemy do szpitala ;-) i oni podjerzdzaja ja gotowa z torba wchodze do kuchni a tesciowa oczy wielkie a ty gdzie a ja do szpitala i wyszlam ;-) no i sie obudzilam ;-) hihihi zato nie musialam wsiadac do mojego peugota tam to cieszko sie teraz wsiada do taty land rovera takiego ale yepa łatwiej wejsc bo wyzszy ;-) ide se obiadek zrobic ;-)

reklama
Witajcie!
Wpadam tylko na chwilę bo nie mam weny pisać, wogóle nie do życia jestem. Jutro w końcu wizyta, no i po cichu liczę na to że nie będę już miała nakazu leżenia non stop :wściekła/y:
grzanka to jest Wasz dzień i wszystko powinno być tak jak Wy chcecie. Ja szłam do ślubu w sukni bez jakich kolwiek ramiączek i miałam to gdzieś, tak mi się podobało i nie miałam zamiaru tego zmieniać bo komuś się to nie podobało.
mig trzymam kciuki za wizytę ;-) Ja sama wybierałam suknię, ale jak ja przywiozłam do domu to mężowi odrazu pokazałam, w przesądy jakoś nie wierzę. A jak teściowa usłyszała to jaka oburzona była hah:-D
Atan miałam nadzieję że jak zajrzę do Was to już Amelka na świecie będzie ale widzę że wy nadal w dwupaku :tak:

Do góry