reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael no rozerwie mnie to wyjdzie inna strona ;-) no chcialabym zeby wyszla ale ona lubi mamy brzuszek... a ja mysle ze ona czeka do 27.02.2012 ide siobie cos obejrzec bo nic mi sie dzis niechce... wszyscy tylko pytaja czy peklam no ja pierdykam no przeciez sama jej z brzucha nie wypchne... musi sama chciec...

anna ale z jaka waga startowalas i na jakiej sie zatrzymalas??
bo ja z 87kg stanelam na 105kg a w pasie z 89cm na 135cm

Ostatnia edycja:
Atanku ale piękny duży brzusio, ale Amelka nadal nie chce wyjść??

Byłam dzisiaj z mężem u androloga i okazało się, że mąż ma dobre nasienie, zbyt duża lepkość i mała objętość mogła być spowodowana przez infekcje jaką mąż przebył 2 m-c przed badaniem. Zbadała go i powiedziała, że jądra też są w porządku. Za m-c kazała poprawić badanie wraz z posiewem i kazała mu brać Adrovit.
Niby powinnam się cieszyć, ale skoro z nim jest ok, ja przyjmuje leki to dlaczego nadal się nie udaje... o co tu chodzi... Mam taki mętlik w głowie, że szok....

Ostatnia edycja:
sun bedzie dobrze uda sie zobaczysz :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~;-)
a no nie spieszy jej sie ;-)

Tylko wiesz Atanku ja wolałabym wiedzieć, że np. coś jest źle - rozpoczynamy leczenie i jest nadzieja... A skoro z mężem jest ok... ja przyjmuje leki na poprawę owulacji itp. to dlaczego się nie udaje... już sama nie wiem ...

sun no wiem ze lepiej jest wiedziec.. ale niestety nic nie poradzimy.. musimy czekac.. zawsze to czekanie denerwuje mnie to slowo ogolnie ostatnio...

anna jak mi milo ze nie widac ;-) ze tyle waze ;-) ale mi humorek poprawilas ;-) :* dzieki;-)

reklama
Do góry