reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Olcia POWODZENIA w tym Twoim wyjątkowym dniu :*
Atan współczuję ci... wiem co czujesz... ale spokojnie ten dzień zbliża się wielkimi krokami. A urodzisz w najmniej spodziewanym momencie
Lamiav bo tak to już jest ze pod koniec ciężko się śpi... Organizm chyba przygotowuję do niespania później... No i ja czekam na fotkę!!!
Netka powodzenia na wizycię!!! U uściskaj ode mnie cioteczkę
Wczoraj po tej herbatce mój mały zasnął aż do po 4...
taki biedaczek padnięty był. zjadł i spał już do 8
Przez te wczorajsze przystawianie do piersi małego na "uspokojenie" zrobiłam sobie krzywkę...
Rano obudziłam się z dwoma kamieniami zamiast cycek... a bolały...
Nakarmiłam małego i jeszcze pół buteki ściągnęłam. (dało by radę więcej, ale nie będę już bardziej laktacji pobudzać... najwyżej po następnym karmieniu dociągnę jeszcze)
A tak poza tym dzisiaj będziemy mieli gości. O 15 rodzinka się zjedzie... trzeba zaraz wstawać i ogarnąć w domu - o ile syn mi da...
Atan współczuję ci... wiem co czujesz... ale spokojnie ten dzień zbliża się wielkimi krokami. A urodzisz w najmniej spodziewanym momencie

Lamiav bo tak to już jest ze pod koniec ciężko się śpi... Organizm chyba przygotowuję do niespania później... No i ja czekam na fotkę!!!
Netka powodzenia na wizycię!!! U uściskaj ode mnie cioteczkę

Wczoraj po tej herbatce mój mały zasnął aż do po 4...

A tak poza tym dzisiaj będziemy mieli gości. O 15 rodzinka się zjedzie... trzeba zaraz wstawać i ogarnąć w domu - o ile syn mi da...

fifka: no to masz dzsiaj roboty, może maluszek będzie grzecznie sobie leżał i mamusia będzie miała czas ogarnąć mieszkanie na gości
, buziaczki dla Konradka <cmok>
To jak jeszcze przed mną 2 miesiace takich morderczych nocy co ja chce zaraz urodzić, a jeszcze moja mała polubiła chyba jakieś fikołki bo normalnie az sie cała telepałam z taką siłą ona sie w brzuchu przemieszczała , mała siłaczka rośnie :-)
mój brzuszek 31 tydzień
Zobacz załącznik 438652Zobacz załącznik 438653Zobacz załącznik 438654

To jak jeszcze przed mną 2 miesiace takich morderczych nocy co ja chce zaraz urodzić, a jeszcze moja mała polubiła chyba jakieś fikołki bo normalnie az sie cała telepałam z taką siłą ona sie w brzuchu przemieszczała , mała siłaczka rośnie :-)
mój brzuszek 31 tydzień
Zobacz załącznik 438652Zobacz załącznik 438653Zobacz załącznik 438654
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magda mam ręczny - te elektryczne są drogie... 
Lamiav a ty jeszcze raz mi powiesz ze ty gruba jesteś czy coś to cię walnę...
Ty taka zgrabna laska ze szok!!! A brzuszek śliczny!! Nie mogę uwierzyć ze spodziewasz się dziewczynki! Brzuszek masz typowo na chłopaka 
A z tym czy da to się okaże... na razie grzecznie spi a ja jem śniadanie.

Lamiav a ty jeszcze raz mi powiesz ze ty gruba jesteś czy coś to cię walnę...

A z tym czy da to się okaże... na razie grzecznie spi a ja jem śniadanie.
fifka: kto wie może sie okaże na koniec ze to chłopczyk :-), ostatnio mąż mówił ze sniło mu sie ze rodzę i przyniesli mu dziecko nie dość że chłopak to jescze jakby miał już ze 2 lata
, mi wszystko jedno, jak najpierw byłam przyzwyczajona do myśli ze to chłopak, teraz ze dziwczynka, to co by sie nie urodziło to i tak będę szczęsliwa, tylko mam juz duzo dziwczęcych ubranek ;-)
A dziekuje za miłe słowa, od razu mi sie humor poprawił ;-)
magda: dzieki, mój mężuś co wieczór na dobranoc całuje brzuszek i nasza niunie :-)

A dziekuje za miłe słowa, od razu mi sie humor poprawił ;-)
magda: dzieki, mój mężuś co wieczór na dobranoc całuje brzuszek i nasza niunie :-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Lamiav, ale Ty masz piękny brzuszek, a pępek jaki śmieszny :-) <cmokwpępolka>
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
my z mężem pieczemy dzisiaj karkówkę,do tego sałata lodowa w winegrecie i ziemniaki
Podziel się: