reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia powodzenia na nowej drodze życia :* Kochana.. obyś zapamiętała ten dzień na długo długo.. i obyś była tak szczęśliwa zawsze jak w tym wyjątkowym dniu :-)))

reklama
Olcia POWODZENIA w tym Twoim wyjątkowym dniu :*

Atan współczuję ci... wiem co czujesz... ale spokojnie ten dzień zbliża się wielkimi krokami. A urodzisz w najmniej spodziewanym momencie :tak:

Lamiav
bo tak to już jest ze pod koniec ciężko się śpi... Organizm chyba przygotowuję do niespania później... No i ja czekam na fotkę!!!

Netka powodzenia na wizycię!!! U uściskaj ode mnie cioteczkę :-D

Wczoraj po tej herbatce mój mały zasnął aż do po 4... :szok: taki biedaczek padnięty był. zjadł i spał już do 8 :tak: Przez te wczorajsze przystawianie do piersi małego na "uspokojenie" zrobiłam sobie krzywkę... :no: Rano obudziłam się z dwoma kamieniami zamiast cycek... a bolały... :dry: Nakarmiłam małego i jeszcze pół buteki ściągnęłam. (dało by radę więcej, ale nie będę już bardziej laktacji pobudzać... najwyżej po następnym karmieniu dociągnę jeszcze)

A tak poza tym dzisiaj będziemy mieli gości. O 15 rodzinka się zjedzie... trzeba zaraz wstawać i ogarnąć w domu - o ile syn mi da... :sorry2:

fifka: no to masz dzsiaj roboty, może maluszek będzie grzecznie sobie leżał i mamusia będzie miała czas ogarnąć mieszkanie na gości :tak:, buziaczki dla Konradka <cmok>

To jak jeszcze przed mną 2 miesiace takich morderczych nocy co ja chce zaraz urodzić, a jeszcze moja mała polubiła chyba jakieś fikołki bo normalnie az sie cała telepałam z taką siłą ona sie w brzuchu przemieszczała , mała siłaczka rośnie :-)

mój brzuszek 31 tydzień
Zobacz załącznik 438652Zobacz załącznik 438653Zobacz załącznik 438654

Ostatnia edycja:
Magda mam ręczny - te elektryczne są drogie... :zawstydzona/y:

Lamiav a ty jeszcze raz mi powiesz ze ty gruba jesteś czy coś to cię walnę... :no: Ty taka zgrabna laska ze szok!!! A brzuszek śliczny!! Nie mogę uwierzyć ze spodziewasz się dziewczynki! Brzuszek masz typowo na chłopaka :-D

A z tym czy da to się okaże... na razie grzecznie spi a ja jem śniadanie.

fifka: kto wie może sie okaże na koniec ze to chłopczyk :-), ostatnio mąż mówił ze sniło mu sie ze rodzę i przyniesli mu dziecko nie dość że chłopak to jescze jakby miał już ze 2 lata :-D, mi wszystko jedno, jak najpierw byłam przyzwyczajona do myśli ze to chłopak, teraz ze dziwczynka, to co by sie nie urodziło to i tak będę szczęsliwa, tylko mam juz duzo dziwczęcych ubranek ;-)
A dziekuje za miłe słowa, od razu mi sie humor poprawił ;-)

magda: dzieki, mój mężuś co wieczór na dobranoc całuje brzuszek i nasza niunie :-)

no mam taką dziurkę w pępku :-D

Dzisiaj na obiad robie makaron z borkułem , a kotlety sobie zostawie na poniedziałek, bo jurtro jedziemy do moich rodziców na obiad,
ale mi sie chce jakiegoś ciacha

reklama
Do góry