reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Hello
Ael to super ze paczka doszla i ze Iwasek sie cieszy
Atanku ja jestem wodniiem i jestem w miare spokojna
Niech Amelka w koncu wyjdzie co Ciotka bedzie mogla ja zobaczyc 
Ael to super ze paczka doszla i ze Iwasek sie cieszy
Atanku ja jestem wodniiem i jestem w miare spokojna
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
madziulek na razie skurcze robia sie bardziej regularne ale narazie spokoj ;-) 21:40 22;14 22:40 23;10 23;40 00;04 00;22 zobaczymy czy sie rozkreci czy zasne jak rano ;-) madziulek będzie dobrzemilej nocy i ~~~~~~~~zobaczymy czy zacznie się w nocy bo nie wiem nic:-)
no wiec nic niewiem,..spac nie moge ...a do tego bol glowy doszedl.. i sie mecze jak na razie wygladaja skurcze czasowo tak :
00;22 00;32 00;53 01;03 01;13 01;23 01;39
i cisnienie 140/81 puls 101
no wiec nic niewiem,..spac nie moge ...a do tego bol glowy doszedl.. i sie mecze jak na razie wygladaja skurcze czasowo tak :
00;22 00;32 00;53 01;03 01;13 01;23 01;39
i cisnienie 140/81 puls 101
Ostatnia edycja:
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Biedactwo moje :** Ani sie obejrzysz a Amelka bedzie w Wami
Ja w pon jade zapisac sie do gina, na pewno cos na wywolanie @ dostane, szkoda gadac
Ja w pon jade zapisac sie do gina, na pewno cos na wywolanie @ dostane, szkoda gadac
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no i bylo tak pieknie i sie skonczyło// brak nastepnego skurcza.. wiec spróbuje sie przespac ..dobranoc
witam sie z rana bo kurcze po 3 poszlam spac bo sie skurcze uspokoily a juz tak ładnie bylo.. teraz mnie meczy gardlo i chce mi sie wymiotowac ale czym tu wymiotowac jak w brzuszku tylko woda.. narazie sie powstrzymuje bo niechce.. ale zobaczymy jak dlugo.. vbede probowac zasnac bo padne w dzien.. a jesli znowu skurcze wroca to im juz nie wieze chce by mi wody odeszly bo te skurcze tylko robia zemnie obolala jeczaca kobiete.. wiec nie na mnie czas ja nie rodze...trzymam nogi zacisniete do terminu ;-)
witam sie z rana bo kurcze po 3 poszlam spac bo sie skurcze uspokoily a juz tak ładnie bylo.. teraz mnie meczy gardlo i chce mi sie wymiotowac ale czym tu wymiotowac jak w brzuszku tylko woda.. narazie sie powstrzymuje bo niechce.. ale zobaczymy jak dlugo.. vbede probowac zasnac bo padne w dzien.. a jesli znowu skurcze wroca to im juz nie wieze chce by mi wody odeszly bo te skurcze tylko robia zemnie obolala jeczaca kobiete.. wiec nie na mnie czas ja nie rodze...trzymam nogi zacisniete do terminu ;-)
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Atanku o ile się nie myle Ael coś wspominała że wymioty oznaczają zbliżający się wielkimi krokami poród
także kochana trzymaj się ! zgodnie z umową dzisiaj rodzisz jak ja mówię " TAK "
powodzenia :*
atanku : trzyamam kciuki zebyś szybko rodziła :-)
Ja dzisiaj znowu nie wyspana i to na maxa, zasnęłam po 23 ciej a o 2giej w nocy już oczy miałam otawrte jakbym w ogole nie zasypiała i tak do 6 rano leżałam i przeracałam sie z boku na bo , to na plecy, mam juz dość nienawidzę nocy bo mnie wykańczają.
Umyłam głowę i zjadłam śniadanie, a potem tat po mnie przyjedzie i jade do rodziców i tam poczekam na męża.
No muszę jeszcze zdjęcie brzuszka zrobić i pomiary
Ja dzisiaj znowu nie wyspana i to na maxa, zasnęłam po 23 ciej a o 2giej w nocy już oczy miałam otawrte jakbym w ogole nie zasypiała i tak do 6 rano leżałam i przeracałam sie z boku na bo , to na plecy, mam juz dość nienawidzę nocy bo mnie wykańczają.
Umyłam głowę i zjadłam śniadanie, a potem tat po mnie przyjedzie i jade do rodziców i tam poczekam na męża.
No muszę jeszcze zdjęcie brzuszka zrobić i pomiary
Olciu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i niech cały dzień dzisiejszy Ci się uda :-) :*
No i czekamy na fotki!
Atanku, wyśpij się babiczko póki jeszcze możesz.
Któraś chętna do zmiany zakupczonej pieluchy?
No i czekamy na fotki!
Atanku, wyśpij się babiczko póki jeszcze możesz.
Któraś chętna do zmiany zakupczonej pieluchy?
ael: ja jestm , to pewnie ja chętna :-) trzeba się zacząć przyzwyczajać do kupek ;-)
olcia: aaa no zycze wam wspaniałego dzisiejszego dnia i abyście byli przez resztę życia ze sobą szczęśliwi
bo i doszłam juz do 79 kg, 108 w pasie
, także ładnie i za 2 tygodni przekroczę 80 kg
olcia: aaa no zycze wam wspaniałego dzisiejszego dnia i abyście byli przez resztę życia ze sobą szczęśliwi
bo i doszłam juz do 79 kg, 108 w pasie

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: