reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia a Ty to laska jesteś :-D
A tam dla przyjemności, a może jest lokator? Wszystko możliwe :-)
aaa tam...nie dawaj mi nadziei, bo juz zglupieje...ja tam wole myslec, ze nic....jakos mi z tym lepiej...Aelku pozwolisz mi sciagnac zdjecie twojego Wiktorka i normalnie bym sobie z tego tapete w tel zrobila, bo tak mi sie podoba, ze masakra...i jak na niego patrze to mi sie ryj cieszy jak nie wiem co.!:-)

Uciekam się uczyć ... Proszę jutro o kciuki o 10 za mnie ;-)Dobranoc :*:*:*
ja zaciskam kciuki i nie puszczam...dasz rade!:tak: chociaz finanse to dla mnie czarna magia...ale wierze w ciebie! dobranoc :*

a mnie moj M wyciagnal na spacer i wlasnie wrocilismy z piwkiem pod reka i chipsami...ale ja lubie takie wieczory, ale moj zadko pozwala mi jesc chipsy, wiec dzis swieto! (od razu przepraszam wszystkie ciezaroweczki,tkore chcialyby sie napic piwka a nie moga, wasze zdrowie! )

reklama
dzieki Ael jestes nie zastąpiona ;-)

mili ~~~~~~~~~~~~~~~;-)
a wiecie ze jutro ooolcia ma swoj dzien ;-) ciekawe jak jej wesele bedzie wygladac bedziemy czekac na zdjecia ;-)

Ostatnia edycja:
fifka: hahah no co ty gadasz że takie rzeczy sie dzieją z mlekime, no ale synuś na mamusie sika to mamusia mlekiem sie odwdzięcza :-D
śliczna mamusia i synuś przystojny ;-)

Poważnie! Ja też nie wiedziałam ze z piersi samoistnie może sikać mleko :szok: Nie wyciekać po kropelce a sikać tak jakbyś w baloniku zrobiła malutką dziurkę i ścisnęła...

Mały czasem aż się krztusi... :rofl2:

Fifka wiesz to możesz jak coś w męża celować :p

Jak mi podpadnie to będe go ganiać z gołą cycą! :sorry:

a ja aż się popłakałam.. bo ja nie wiem co jej mam powiedzieć.. :-( ona już dorosła kobieta.. ma pracę.. ale ani ona ani on nie chcą dzieci.. on ma dwoje z poprzedniego związku... ona wie,że ze mną na temat usuwania nie pogada.. bo ja jestem przeciwnikiem.. łudzi się,że te allegrowe mogą być fałśzywe

Dla mnie ciąże tą "Konradową" pokazał właśnie test z allegro... więc watpie by się mylił.. tym bardziej że kreski są ze hej!

Ja też jestem przeciw aborcji... :no: Niestety idąc do łóżka trzeba się liczyć z tym ze może coś z tego wyjść...

Zobacz załącznik 438525
Zobacz załącznik 438526
no i ta bryze wam przesylam, troche swiezego powietrza!!!!
````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Superowo!!! Ja co prawda nie umiem n nartach jeździć ale bym sobie pośmigała!! :tak:

Żabolcu wiesz, no tak może się z początku zaczynać nieregularnymi. Też tak miałam. Ale wiedz i Fifka Ci to samo napisze, że lepiej prędzej urodzić aniżeli miałabyś na tą akcję czekać i czekać.

Powiem jeszcze Atanku ze do szpitala możesz jechać dopiero kiedy będziesz miała regularne skurcze (nie rzadziej niż 10 min, ) od 3-4 godzin. (chyba ze będą co 2-3 min wtedy też od razu jedź do szpitala) Wcześniej nie ma sensu bo będziesz leżeć i leżeć... Kobiety czasem przez to i 14 godzin rodzą... chyba ze ci wody odejdą, wtedy nie ma przebacz!

A ja z mężem oglądamy Troje :tak: Mały wyjadł mleko z dwóch cyców i nareszcie usnął... dzisiaj miał zły dzień to moze prześpi grzecznie nockę.

a! jeszcze mialam sie was zapytac jako ekspertki, bo ja nie wiem...dzis normalnie wybuchl ze mnie bialy sluz! myslalam, ze moze @ dostalam, ale ten dopiero pod koniec lutego i tak sie zdziwilam, bo mnie nigdy tak nie lecial sluz...:sorry: i to bylo takie jednorazowe...moze miala ktoras tak?

aaa tam...nie dawaj mi nadziei, bo juz zglupieje...ja tam wole myslec, ze nic....jakos mi z tym lepiej...Aelku pozwolisz mi sciagnac zdjecie twojego Wiktorka i normalnie bym sobie z tego tapete w tel zrobila, bo tak mi sie podoba, ze masakra...i jak na niego patrze to mi sie ryj cieszy jak nie wiem co.!:-)

Nie daje nie daje, ale jakiś promyczek zawsze :-)
A zdjęcie proszę kopiuj, może chcesz większy format tego zdjęcia co?

dzieki Ael jestes nie zastąpiona ;-)

mili ~~~~~~~~~~~~~~~;-)
a wiecie ze jutro ooolcia ma swoj dzien ;-) ciekawe jak jej wesele bedzie wygladac bedziemy czekac na zdjecia ;-)

Proszę Żabo :*
Anoo, jutro Olcia się nam chajta i zapewne wyślę jej smsa, że Żaba rodzi :-D

a! jeszcze mialam sie was zapytac jako ekspertki, bo ja nie wiem...dzis normalnie wybuchl ze mnie bialy sluz! myslalam, ze moze @ dostalam, ale ten dopiero pod koniec lutego i tak sie zdziwilam, bo mnie nigdy tak nie lecial sluz...:sorry: i to bylo takie jednorazowe...moze miala ktoras tak?

A kiedy masz mieć @?
Ja tam miałam w zaciążonym cyklu, przed @ właśnie hektolitry takiego śluzu przez co też myliłam się non stop, że to @

Fifka zdjęcia Konradka w ciuszkach ode mnie proszę!!!!

Dam dam Kochana :* Ale nie dzisiaj już bo Konrad teraz w końcu zasnął (a cały dzień nie spał biedny... dużo płakał, bo chyba źle się czuł) no i jest w innych ciuszkach więc musiałabym go przebierać...

mili no ja mialam duzo sluzu i sie balam ze jednak @ przyjdzie bo tak mokro a to wcale nie na @ tylko na fasolke bylo ;-) a i w dniu owulacji tez mialam duzo sluzu ;-)

Ael nie badz taka pewna bo skurcze sie skonczyly znowu ;-) moze jednak bedzie rybka ja wole po 19.02 ;-)
chcialabym zeby mi wody odeszly a nie te skurcze zachcianki mam ;-)

Ael...jak moge prosic wiekszy format to chetnie...to na maila mi machnij jak mozesz:-)
Atan, Ael...co do tego sluzu to bylo takie jednorazowe, wiec nie wiem co to moze oznaczac...ale wlasnie tak dziwnie, ze az lecialam szybko do lazienki sprawdzic czy moze mi sie nic tam nie pojawilo...a dzis mam 17dc, wiec to ani owu ani @...eh nie wiem sama...
Atanku...czemu chcesz po 19 urodzic? moze 22? wtedy mam rocznice zareczyn:rofl2::laugh2:

Dam dam Kochana :* Ale nie dzisiaj już bo Konrad teraz w końcu zasnął (a cały dzień nie spał biedny... dużo płakał, bo chyba źle się czuł) no i jest w innych ciuszkach więc musiałabym go przebierać...

No ja myślę :-)
A Kochana młody skończył 3 tygodnie, podawał już mu kropelki na kolkę. Przestanie się biedaczek męczyć.

Ael nie badz taka pewna bo skurcze sie skonczyly znowu ;-) moze jednak bedzie rybka ja wole po 19.02 ;-)
chcialabym zeby mi wody odeszly a nie te skurcze zachcianki mam ;-)

A wiesz, że akcja porodowa zmienia się jak w kalejdoskopie, czyli teraz może nie być skurczy za godzinę wrócą, a za 2 mogą wody odejść. To się zmienia tak szybko, że za poprzednim nie zdążysz :-)

reklama
mili bo od 20.02 zmienia sie znak zodiaku ;-) na rybka a nie wodnik ;-)
mezulek wrocil z pracy ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry