reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

haha Neci ja słyszałam o ziarnku gorczycy aby ucierać brzuchami :-p
Ael hahaha ale by miał mój chłop minę :laugh2:
Mili super zdjęcia :-D sama bym pojechała w góry ... ehh...

reklama
mili slicznie ;-) a mojeee skurcze nie sa regularne.. ciekawe czy sie rozkreca czy tak jak rano opadna z sily ;-)ael niebieskie ciuszki ladne mam ich troszke bo lech poznan robi blekitne ciuszki tez dla dzieci i tatus kupil pajaca ;-)I KAFTANIK
a tez kilka ciuszkow niebieskich dostałam ;-)

Milia a Ty to laska jesteś :-D
A tam dla przyjemności, a może jest lokator? Wszystko możliwe :-)

Pyscku oj tam oj tam, no już nie wierzę, że tacy grzeczni jesteście :-D

ŻABO ja Ci mówię, 18 jak nic zaczniesz rodzić!

ale ael 18n juz blisko zaczynam sie bac... ;-) bo zawsze sie w nocy moze zaczac bo cos dzisiaj wyjatkowo same te skurcze przyszly i były tak czasowo..
10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15

18;40, 19;10 i 19.35; 20;15 20;32

Żabolcu wiesz, no tak może się z początku zaczynać nieregularnymi. Też tak miałam. Ale wiedz i Fifka Ci to samo napisze, że lepiej prędzej urodzić aniżeli miałabyś na tą akcję czekać i czekać.

reklama
ael ale czekac az beda regularne i wtedy do szpitaka czy jak bo juz zglupialam... bo cos watpie ze wody odejda.. mojej mamie nie chcialyy odejsc i jej przebili pecherz..

Do góry