reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mili kochana super że wypoczęłaś może wróciliście nie we dwójkę a w trójkę z tych gór :laugh2: trzymam kciuki &&&&&&&
oooo tak, kochana...nie wierze...:-) chyba nie da rady...niby "to" robilismy i bylo fajowo, ale...nie nastawiam sie...
a ty jak tam bromkowa dziewczynko, juz sie przyzwyczailas?

mili niestety niema fasoleczek,,
a ja dostaje sporadyczne skurcze.. jak na razie byly 10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15

18;40, 19;10 i zobaczymy co dalej ;-) wiem jedynie ze sa niezbyt przyjemne... bo bola mnie przy nich plecy ..o 19;35 nastepny boze jak boli...
wez Nati przygotowuj Amelcie do wypadu, ja sie na skurczach nie znam, ale wyglada to dosyc przepowiadajaco...z reszta ja juz ci mowilam, ze ciotka chce zobaczyc Amelcie!!!:laugh2:
mila witaj witaj :) co mi ładnego przywiozłaś ? :p
zara wstawie jakies fajne zdjecie dla was wszystkich...a Tobie Neciuszka bryze gorska przywiozlam, tam takie swieze powietrze, ze mozna sie udusic:laugh2:
Ael...:*:*:* patrze na nowe zdjecie naszego syncia forumowego i az upadlam ze smiechu...co za usta! o litosci:-D:-D:-D Wiktorek jest jednak cudaśny!:-)
Magd.a...jezeli te testy sa z allegro, to nie zawsze mozna im wiezyc, szczgolnie raz wyszla jakas trefna seria podobno i polowa moich kolezanek ze skarbo myslala, ze jeste w ciazy...wiec moze niech ta twoja kolezanka poleci do apteki i kupi jeszcz jeden test...

a co z Sun? bo jak ja wyjezdzalam to ona jakos chyba dowidziala sie, ze nie jest w ciazy i od tamtej pory chyba jej nie bylo....

no to bedzie trzeba wykombinowac mniejsze ciuszki... kurcze chyba sie znowu skurcze skonczyly ale zato amelka sie obudzila i sie wypina i rusza...

Mili noo to jak się nie nastawiałaś to tym bardziej jest wielka szansa na lokatora w brzuszku :-)
a co do bromka tak już się przyzwyczaiłam, początek był trudny teraz łykam broma i usypiam :-p więc mąż ma trudności w dorwaniu mnie :-p

a ja aż się popłakałam.. bo ja nie wiem co jej mam powiedzieć.. :-( ona już dorosła kobieta.. ma pracę.. ale ani ona ani on nie chcą dzieci.. on ma dwoje z poprzedniego związku... ona wie,że ze mną na temat usuwania nie pogada.. bo ja jestem przeciwnikiem.. łudzi się,że te allegrowe mogą być fałśzywe

To niech kupi apteczne też wyjdą 2 krechy... Czasem człowiek jest zaszokowany, ale może delikatnie po trochu rozmawiaj, musi opaść ten kurz emocji. Potem może dojdą do pewnych kompromisów.
Przecież nie usunie ani nie urodzi i nie zostawi dziecka, chyba sumienia do tego nie ma kobieta.
Poza tym co oni myśleli bzykając się bez zabezpieczenia? Że tak po prostu nie zajdzie w ciążę, bo tak chcą?
Ael kochanie dobrze się czuję, dziś z rana troszkę cierpiałam, ale to z wczorajszego przeżarcia się pączkami :-p hehe ... mąż mnie wkońcu ostatnio dopadł :laugh2: pomału wraca wszystko do porządku :-D

No grzeczny małż, bo już miałam do was tam jechać i robić wykład z częścią ćwiczeniową XD hihi

no to bedzie trzeba wykombinowac mniejsze ciuszki... kurcze chyba sie znowu skurcze skonczyly ale zato amelka sie obudzila i sie wypina i rusza...

Coś popytam, może jak dostaniemy znowu pakę ubranek to będzie parę małych, ale po chłopcu, ale pewnie coś się dla babeczki znajdzie :-)

Milia a wynalazłam ten smoczek to kupiłam bo mnie się takie podobają :-D
Pokaż zdjątka z wyjazdu? Działaliście coś tam, może fasola się w górach wykluła?

reklama
Zdjęcie1059.jpg
Zdjęcie1065.jpg
no i ta bryze wam przesylam, troche swiezego powietrza!!!!
````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Ael...dzialalismy, ale tak jak ci pisalam...tylko dla przyjemnosci...nawet sie nie ludze, ze cos wyjdzie...niedlugo czekaja mnie dalsze badania do IVF, tym razem choroby weneryczne...:confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry