reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Żabolcu mnie też przy skurczach bolały plecy, gorzej że potem miałam skurcze krzyżowe. Bardzo męczące :-)
A z ubrankami poczekaj może uda mi się coś wykombinować.

Ewika cześć matula :-D

Fifciu śliczna jesteś, nie pitol, Ty białej cery nie widziałaś, czytaj mojej XD

Milia!!!!! :****

Pyscku, laleczko moja, jak się czujesz?

A syn mnie straszy...Auuuuuu! UUUUUUU! AUUUUUUUU! i tak ostatnio potrafi robić przez pół godziny bez przerwy... XD

reklama
fifka: hahah no co ty gadasz że takie rzeczy sie dzieją z mlekime, no ale synuś na mamusie sika to mamusia mlekiem sie odwdzięcza :-D
śliczna mamusia i synuś przystojny ;-)

natka : to co znwu wody nie masz ??????//

milia: jak ci super ze sobie wypoczęłaś, chociaz ja zimy nie lubie to moze w górach bym polubiła

dsc00176nu.jpg

Testy z allegro... ona jest w szoku..

lamia nie mam, nie wiemy co się stało, normalnie dziś przecież pralki chodziły i wogóle, teścia jak na złość nie ma jeszcze :/

neciuszka: oj ty sie masz z tą wodą, takie psikusy ci robi, u mojej mamy w bloku przez tamten tydzien tez nie było wody bo jakaś awaria i przed blokiem rozkopane,

ael dzieki ja zyje nadzieja ze bedzie dluga ;-)
no cos czuje ze chyba tez bede miec te krzyzowe bo jak teraz mnie przy skurczach boli to watpie by potem nie bolalo...ciekawe czy sie rozkreca skurcze czy nie.. bo nikt nie powiedzial ze musza mi wody odejsc... wystarcza rgularne skurcze nie ?

Żabo te ubranka na 56 przydadzą Ci się bo dziecko jeszcze na początku ma taki przykurcz większy, musi przyzwyczaić się do świata zewnętrznego. A jak po urodzeniu to najczęściej przybiera pozycję embrionalną z brzucha, więc te ubranka na 56 jak najbardziej będą pasować a czasem będą duże.

Madziu no jak byk kreski. Szkoda, że nie chce tego dziecka....

a ja aż się popłakałam.. bo ja nie wiem co jej mam powiedzieć.. :-( ona już dorosła kobieta.. ma pracę.. ale ani ona ani on nie chcą dzieci.. on ma dwoje z poprzedniego związku... ona wie,że ze mną na temat usuwania nie pogada.. bo ja jestem przeciwnikiem.. łudzi się,że te allegrowe mogą być fałśzywe

reklama
Ael kochanie dobrze się czuję, dziś z rana troszkę cierpiałam, ale to z wczorajszego przeżarcia się pączkami :-p hehe ... mąż mnie wkońcu ostatnio dopadł :laugh2: pomału wraca wszystko do porządku :-D

Do góry