reklama
fifka a malutka rośnie jak na drożdżach i prawie całe dnie gada z kaczuszką ( taką swoją ulubioną grzechotką) a jak nie gada to siłuje się do siadu i już rady jej z tym nie dawałam więc odpuścilam i malutka prawie całkowicie siada. Kryzys laktacyjny zażegnany *( co mnie bardzo cieszy) i jeden ząbek w drodze. Ot taki telegraficzny skrót..
Pyscek
:)
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .............. czarna magiarośnie :-) musi być min. 0.2 st wyzej od poprzedzającej jej temperatury i wyższa od 6 ją poprzedzających temperatur :-) i musi się utrzymywać na wysokim poziomie, a o ciąży można mówić jak FL jest powyżej 16 dni :-)

czesc moje kochane!! ja juz powrocilam do was na dobre...wrocilam z gor i wypoczelam niesamowicie..bylo cudownie...rano zjazdy na nartach, po poludniowy plusik i potem spacerek na miasto i zawsze zawitalismy do jakiejs innej fajnej karczmy, no i oczywiscie moja ulubiona kwasnica!!:-)
ehhh...szkoda, ze juz sie skonczylo...
ale dzis znow cudowny dzien...wlasnie zdalam ten ostatni egzamin na ktory ostatnio nie dojechalam i teraz juz mam absolutorium w kieszeni
:-) wystarczy sie obronic i bedzie spokoj
no i nie wiem co z tego szczescia dzis wieczorem robic...macie jakies pomysly?
a co tam w ogole u was, tesknilam juz troszke, chociaz was podgladalam...? Atanek zdala mi relacje mniej wiecej co sie dzieje, wiec chyba jestem na biezaco, no ale wole zapytac, moze jakies nowe dobre wiesci?:-)
ehhh...szkoda, ze juz sie skonczylo...
ale dzis znow cudowny dzien...wlasnie zdalam ten ostatni egzamin na ktory ostatnio nie dojechalam i teraz juz mam absolutorium w kieszeni

no i nie wiem co z tego szczescia dzis wieczorem robic...macie jakies pomysly?
a co tam w ogole u was, tesknilam juz troszke, chociaz was podgladalam...? Atanek zdala mi relacje mniej wiecej co sie dzieje, wiec chyba jestem na biezaco, no ale wole zapytac, moze jakies nowe dobre wiesci?:-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ewika to super! Ja też właśnie zmagam się z kryzysem laktacyjnym, ale powoli z niego wychodzimy - bez dokarmiania. Nooo twoja ma już 3 i pół miesiąca! Duża z niej baba! 
Magda żebyś wiedziała ze będziemy sikać mlekiem...
Ostatnio podczas kapieli jak usłyszałam ze mały woła na jedzenie to jedna pierś zaczęła aż tryskać mlekiem na ścianę!
Nie wiedziałam ze tak się da,...
Pyscek hahaha faktycznie! Ja się zmagam z anemią po porodzie, więc to też wpływa na mój koloryt skóry.

Magda żebyś wiedziała ze będziemy sikać mlekiem...

Pyscek hahaha faktycznie! Ja się zmagam z anemią po porodzie, więc to też wpływa na mój koloryt skóry.

Magd.a
Fanka BB :)
Fifka zrobiłam wizualizację.. i popuściłam.. ja pitolę 
ja się przed chwilą dowiedziałam.. że koleżanka być może w ciąży.. test jej pozytywny wyszedł.. najgorsze,że ona dziecka nie chce.. jej partner ma już dorosłe dzieci.. masakra..

ja się przed chwilą dowiedziałam.. że koleżanka być może w ciąży.. test jej pozytywny wyszedł.. najgorsze,że ona dziecka nie chce.. jej partner ma już dorosłe dzieci.. masakra..
Pyscek
:)
Mili kochana super że wypoczęłaś może wróciliście nie we dwójkę a w trójkę z tych gór
trzymam kciuki &&&&&&&

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magda Heh... tak to jest że dla jednych ciąża to szczyt marzeń a dla innych to katastrofa... a najgorsze jest to ze te co chcą często zajść nie mogą... życie jest niesprawiedliwe...
Z tym mlekiem to serio... męża aż zawołałam, to pół dnia się ze mnie śmiał że jak te jajka na lany poniedziałek tryskam - tylko mlekiem nie wodą
Milia super! Troszkę ci tego wypoczynku zazdroszczę :-)
Z tym mlekiem to serio... męża aż zawołałam, to pół dnia się ze mnie śmiał że jak te jajka na lany poniedziałek tryskam - tylko mlekiem nie wodą

Milia super! Troszkę ci tego wypoczynku zazdroszczę :-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mili niestety niema fasoleczek,,
a ja dostaje sporadyczne skurcze.. jak na razie byly 10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15
18;40, 19;10 i zobaczymy co dalej ;-) wiem jedynie ze sa niezbyt przyjemne... bo bola mnie przy nich plecy ..o 19;35 nastepny boze jak boli...
a ja dostaje sporadyczne skurcze.. jak na razie byly 10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15
18;40, 19;10 i zobaczymy co dalej ;-) wiem jedynie ze sa niezbyt przyjemne... bo bola mnie przy nich plecy ..o 19;35 nastepny boze jak boli...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: