reklama
miq
Fanka BB :)
witajcie
ja dopiero pączusia zjem jak mi mąż od mamy przywiezie. Ja pójdę do pracy a on w samochód i do swojej teściowej, to jest dobry zięciu he he. Moja mama to pęka z dumy.
fasolka było Ci potrzebne to odsniezanie, oj mała saje Ci znak, że masz zwolnić
ja dopiero pączusia zjem jak mi mąż od mamy przywiezie. Ja pójdę do pracy a on w samochód i do swojej teściowej, to jest dobry zięciu he he. Moja mama to pęka z dumy.
fasolka było Ci potrzebne to odsniezanie, oj mała saje Ci znak, że masz zwolnić
zafasolkujęodzaraz
miq ani mi nie mów bo mi się zachciało jak kobyle maku :-(
żebym tylko z głupoty w szpitalu nie wylądowała
żebym tylko z głupoty w szpitalu nie wylądowała
hej
aa właśnie bo dzisiaj tłusty czwartek...zupełnie zapomniałam...:-)
Netka zjem sobie tego pączusia od Ciebie, ale mam nadzieję, że pójdzie w cycki ;-)
Wczoraj pod wieczór mi się siostrzenica urodziła!! Śliczna malutka ! O 18:30 odeszły wody, a o 18:50 mała już na świecie! Szybciutko
Szkoda tylko, że będę musiała jechać do Częstochowy żeby ją na żywo zobaczyć :-(
Netka zjem sobie tego pączusia od Ciebie, ale mam nadzieję, że pójdzie w cycki ;-)
Wczoraj pod wieczór mi się siostrzenica urodziła!! Śliczna malutka ! O 18:30 odeszły wody, a o 18:50 mała już na świecie! Szybciutko
Szkoda tylko, że będę musiała jechać do Częstochowy żeby ją na żywo zobaczyć :-(
fasolka: nie panikuj, chociaz wiem ze to trudne bo ja znowu mam taki żółtawy sluz, a wczoraj jakos to myslałam ze to czop mi odlecial i sie zastanawiam caly czas, czy to to czy nie to, a dopiero 22-go mam wizyte. Musisz obserwowac czy masz tego duzo czy tylko to jednorazowy wyciek ;-)
neciuszka: ja chcę pączka,
a ty biedulko jeszcze wody nie masz? ale was maltretują, sredniowiecze albo gorzej bo wtedy pelno studni i jezior bylo i można bylo wody nabrac
atanku: kiedyd ty urodzisz???????????
mam chęć robić faworki, albo pączki ale to tyle roboty
A ja byłma wczoraj u dentysty i ząbki mam zdrowe, tylko wymieniłma 2 plomby metalowe i na 3ciej mam lekarstwo. Zostaej mi tylko aparat na prstownie zębów sobie zafundować i bede szczęśliwa
MAM PYTANIE:\
CZY MA KTOŚ AKTUALNĄ MAPĘ DO GPS-A CHODZI MI O TRASĘ POLSKA- NIEMCY ALBO Z JAKIEJ WIARYGODNEJ STRONY MOGLABYM JĄ ŚCIĄGNĄĆ TO PILNE PROSZE O POMOC
neciuszka: ja chcę pączka,

atanku: kiedyd ty urodzisz???????????

mam chęć robić faworki, albo pączki ale to tyle roboty
A ja byłma wczoraj u dentysty i ząbki mam zdrowe, tylko wymieniłma 2 plomby metalowe i na 3ciej mam lekarstwo. Zostaej mi tylko aparat na prstownie zębów sobie zafundować i bede szczęśliwa

MAM PYTANIE:\
CZY MA KTOŚ AKTUALNĄ MAPĘ DO GPS-A CHODZI MI O TRASĘ POLSKA- NIEMCY ALBO Z JAKIEJ WIARYGODNEJ STRONY MOGLABYM JĄ ŚCIĄGNĄĆ TO PILNE PROSZE O POMOC
miq
u nas zawsze ja odśnieżałam drogę, mamy drogę wew nie ma chodnika jak się ktoś wywali to gospodarz płaci, tłumaczyłam im sto razy, ale teściowa tłumaczy się, że ona chciała chodnik a oni zrobili trawniki to niech drogę odśnieżają. To brałam łopatę i zapier... a teraz powiedziałam koniec! śnieg leży, teściu w domu nie ruszy, gówniarz w domu nie ruszy, a ja mam iść?
jejku chciałam sobie rozliczyć pita, w zeszłym roku udało mi się bez problemu bo miałam jedno źródło dochodu a w tym roku nie wiem jak to ruszyć
jejku chciałam sobie rozliczyć pita, w zeszłym roku udało mi się bez problemu bo miałam jedno źródło dochodu a w tym roku nie wiem jak to ruszyć

Lamia nie mam wody :/ wczoraj dwa razy w różnych miejscach próbowali rozmrażać rury ale to nic nie dało. pół biedy że udaje się troszkę wody ze studni wziąć takiej starej to jest że tak powiem do kibelka, gotować nie gotuję w sumie, herbatkę robi się na wodzie ze sklepu. mam nadzieję, że jeszcze dziś ktoś przyjedzie i będą próbować.
Wieczorem jak mąż z pracy wróci powiedział że jak nie będzie wody to zagotujemy tą ze studni bo dość czysta jest żeby tylko jakieś tam zarazki zabić i pomoże mi głowę umyć chociaż w takiej wodzie.
laura no to niech ci w cycki idzie
i gratuluję siostrzenicy 
miq ja pity rozliczyłam już to mąż pracuje od 10 do 22 i nie ma nawet kiedy zawieźć
a co masz w tym roku, kilka źródeł dochodu czy coś jeszcze?
Wieczorem jak mąż z pracy wróci powiedział że jak nie będzie wody to zagotujemy tą ze studni bo dość czysta jest żeby tylko jakieś tam zarazki zabić i pomoże mi głowę umyć chociaż w takiej wodzie.
laura no to niech ci w cycki idzie
miq ja pity rozliczyłam już to mąż pracuje od 10 do 22 i nie ma nawet kiedy zawieźć
neciuszka, miq: a nie rozpliczacie sie przez internet?? bo ja męża juz rozliczyłam ale u mnie mam problem podejrzewam ze to przez zmianę danych , adres i nazwisko i pewnie mi jeszcze nie poprawili.
Jak macie zwrot to połaca sie przez internet bo nawet po 2 dniach kasę na konto przesyłają
Jak macie zwrot to połaca sie przez internet bo nawet po 2 dniach kasę na konto przesyłają
S
Silmiriel
Gość
Cześc 
Ale u mnie nawaliło śniegu.. szok...
ja nie wiem, o której zaczniemy wyjeżdżać w niedzielę, by się nie spóźnić na chrzest, bo mąż dziś się skrobal 20 minut... A teściu nie przyjedzie, bo... on nie lubi takich imprez i spędów, nosz kur... dla mnie lepiej, bo nie wiem, co bym mu miała powiedzieć, ale kurcze, jedyna wnuczka, a on takie jazdy.. ale on chce, żeby było rodzinnie i miło.
Necia, w domu Ci zamarzła?
My się przez neta rozliczymy, razem, jak mi pit przyjdzie
Ale u mnie nawaliło śniegu.. szok...

Necia, w domu Ci zamarzła?
My się przez neta rozliczymy, razem, jak mi pit przyjdzie
reklama
miq
mi dopiero przysłali
mam jeden pit za miesiąc pracy, potem 2 za pół roku pracy w innym miejscu i trzeci za zasiłek dla bezrobotnych z PUP, coś wpisuje źle bo mi wyskakuje, że kwota nie prawidłowa. Co gorsza mój mąż znowu miał źle odprowadzane podatki i będzie musiał do ZUS oddać ok 700 zł:-(
lamiav ale ja nie umiem się teraz rozliczyć
lamiav ale ja nie umiem się teraz rozliczyć
Podziel się: