reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziulek, a dziękuję na L4 jest przyjemnie, tylko czasem się nudzę i wtedy przeginam z wysiłkiem,np. dzisiaj zachciało mi się odśnieżać, a teraz padam ze zmęczenia. Za to jestem dotleniona i nic mnie nie boli bo mi się plecy wreszcie rozluźniły :-)

Laseczki w 8 miesiącu i dalej jak często miałyście wizyty u lekarza?

reklama
Fasolka ja to miałam dwa razy w tygodniu przez moją szyjkę... ale z tego co wiem pod koniec ciąży wizyty są częstsze. Nie rzadsze niż raz na dwa tygodnie.

no potem sie czestotliwosc zmienia z 4 tyg na 2 i nawet co tydzien ;-)

ah ten moj mezulek siedzi w pracy i pisze do mnie ze nic mu sie niechce... wiec z sexu juz wiem ze nici...
ide popatrzec w tv ;-)
bo robotnik do wypelniania dziury nie przyszedl... ahh wry..

magda jak na razie brak fasolek ;-( i dzieci sie nie rodza..
niewiem czemu.. chyba ten snieg ja wystraszyl ;-)

uwskuteczniłam cudowanie gimnastykę artystyczną ale czuję się czyściejsza ;) i jak nowo narodzona.

A jutro powinnam paczuszkę z dzisiejszymi zakupkami dostać :)

Byłam na dworze potowarzyszyć mężowi przy odśnieżaniu, to co się dzieje to jest jakiś koszmar. Ciekawe czy Zbyszek rano do pracy dojedzie.

a co netka w słoiku się myłaś? hyhyhy
do mnie kurier może dojedzie jak wiosna przyjdzie hyhyhyy

reklama
Fasolka wyobraź sobie że na podwórku jest studnia udało się trochę wody z niej uzyskać o dziwo dość czysta zagotowałam ją żeby zabić co tam można do miski i troszkę się umyłam bo już nie mogłam. ja teoretyczne jutro powinnam dostać może dojedzie ;)

a na dworze masakra teść jest na nogach od 6 teraz podjechał pługiem tylko po to żeby zabrać sobie jakieś kanapki i herbaty się napić i będzie jeździł nie wiadomo do której jutro to samo

a swoją drogą rozbawił mnie ten słoik :p

Ael ja ci coś wczoraj napisałam torebko i dziękuję za maila :)

Do góry