reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziulek, a dziękuję na L4 jest przyjemnie, tylko czasem się nudzę i wtedy przeginam z wysiłkiem,np. dzisiaj zachciało mi się odśnieżać, a teraz padam ze zmęczenia. Za to jestem dotleniona i nic mnie nie boli bo mi się plecy wreszcie rozluźniły :-)

Laseczki w 8 miesiącu i dalej jak często miałyście wizyty u lekarza?

reklama
Fasolka ja to miałam dwa razy w tygodniu przez moją szyjkę... ale z tego co wiem pod koniec ciąży wizyty są częstsze. Nie rzadsze niż raz na dwa tygodnie.

no potem sie czestotliwosc zmienia z 4 tyg na 2 i nawet co tydzien ;-)

ah ten moj mezulek siedzi w pracy i pisze do mnie ze nic mu sie niechce... wiec z sexu juz wiem ze nici...
ide popatrzec w tv ;-)
bo robotnik do wypelniania dziury nie przyszedl... ahh wry..

magda jak na razie brak fasolek ;-( i dzieci sie nie rodza..
niewiem czemu.. chyba ten snieg ja wystraszyl ;-)

uwskuteczniłam cudowanie gimnastykę artystyczną ale czuję się czyściejsza ;) i jak nowo narodzona.

A jutro powinnam paczuszkę z dzisiejszymi zakupkami dostać :)

Byłam na dworze potowarzyszyć mężowi przy odśnieżaniu, to co się dzieje to jest jakiś koszmar. Ciekawe czy Zbyszek rano do pracy dojedzie.

a co netka w słoiku się myłaś? hyhyhy
do mnie kurier może dojedzie jak wiosna przyjdzie hyhyhyy

reklama
Fasolka wyobraź sobie że na podwórku jest studnia udało się trochę wody z niej uzyskać o dziwo dość czysta zagotowałam ją żeby zabić co tam można do miski i troszkę się umyłam bo już nie mogłam. ja teoretyczne jutro powinnam dostać może dojedzie ;)

a na dworze masakra teść jest na nogach od 6 teraz podjechał pługiem tylko po to żeby zabrać sobie jakieś kanapki i herbaty się napić i będzie jeździł nie wiadomo do której jutro to samo

a swoją drogą rozbawił mnie ten słoik :p

Ael ja ci coś wczoraj napisałam torebko i dziękuję za maila :)

Do góry