reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no a ten właśnie ma taki odcień, bratowa ma cały taki, ale nie wiem jakiej firmy, mawet dla mnie-osoby która lubi zielony to była przesada he he
a zastanawiałyście się na butelkami dla niemowląt?

aaa też mi się te buteleczki podobały, chciałam chrześniakowi kupić ale bratowa zażyczyła sobie Avent, czytałam ostatnio jakiś raport i ponoć dalej na 1 miejscu jest Dr Brown

Fasolka I Netka śliczne pierścionki! :tak: Mój zaręczynowy leży w szafce... bo jak w ciąży schudłam zaczął mi spadać i do dnia dzisiejszego palce mam na niego za chude... (obrączka jakoś sie trzyma, choć też luźna.... musze wybrać się do jubilera

Atan no mój chciał dobrze... a ja nie mam jak iść do lidla i sama poszukać... Tak więc zostają te albo żadne. No chyba ze ktoś kupi te z dżunglą i będzie chciał się zamienić.

Hej Lamiav! Na Fb dodałam Konradka w Twoich rampersach :tak: No czas zasów jak nie wiem... zaraz po Atanku znowu będzie wysyp rodzących na wiosne!
Ja mam taki sam stanik i jest super! Pamietaj tylko zeby rozmiar wiekszy kupić... bo od mleka piersi rosnął jak głupie,.. na mnie już zaden stanik nie pasuję...

Miq super!!! My z meżem też uwielbiamy ryby i nie mogę się doczekać aż będzie ciepło to z małym pojedziemy!!

Fasolka
jak zwykle poszalała!! Super zakupy!

O matko, a u nas im Konrad starszy tym bardziej sie mnie domaga... wcześniej spał po prostu obok... a teraz nauczył się pełzać i przytula się do mnie w nocy (tak przylega całym ciałem) i dopiero spokojnie zasypia. :tak:

W ogóle szybko skubaniec się rozwija! :eek: Już głowę sztywno trzyma i podnosi przy leżeniu na brzuszku... (czasem się jeszcze troszkę kiwa...) i nauczył się turlać! :szok: Z pleców na brzuszek bez problemu się przewróci...

reklama
Fasolka pewnie, ja też mam zamiar karmić z cyca, ale butelkę trzeba mieć w zapasie:)
Fifka też nie mogę się doczekać jak zrobi się ciepło, tak chodzi za mną kiełbaska z ogniska. Znajomi się ostatnio ze mnie śmiali, że ciekawe jak z brzuchem będę skakała po krzakach w celu poszukiwania "idealnych" patyków na kielbaski he he

Do góry