reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscku dużo przytulasków dla Ciebie i wszystkich dziewczyn

Załączniki

• 0048273555.jpg
    0048273555.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 24
a ochraniacz na szczebelkki tez prać ???

a umnie jest zeby prać w 40st ale ręcznie ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie wirować ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!! i co prać w pralce pisze ze 100% bawełny to moze nic sie nie stanie, ak wezmę na małe obroty nastawie

pyscek:
no to korzystaj z tej miłości ,bo powiem ci ze my teraz nic a nic, bo raz nie wygodnie, 2 jak juz sie zabraliśmy do rzeczy to mmnie dzidzia kopała i nie mogłam bo to dziwne ze dziecko mi tam wariuje a my no wiesz seksi :-), no i boje sie czy to nie zaszkodzi a nie chce znowu do szpitala trafić , wiec ciescie sie ile możecie :-D

Lamiav pomierz się, ale pamiętaj zeby miseczki brać o rozmiar większe niż masz teraz... serio... Ja aż rozstępów na piersiach od karmienia dostałam :zawstydzona/y:

Co do wkładek to kupuj... ja mam zapas 5 paczek... bo schodzą jak głupie...

Co do prania to ja piorę wszytko w 40 stopniach i włączam na podwójne płukanie (tak jest napisane w instrukcji an płynie do prania Lovela. I wiruje wszytko. A ochraniacza nie prałam...

Hej żoneczko :*

Mój syn włąśnie przeszedł sam siebie... patrze kręci się.. więc myślę przewinę go bo tam pewnie kupka jest... ja zaglądam - a no coś jest więc zdjęłam pieluszke a on w tym momencie zrobił kupę na przewijak i nasikał na mnie... ręce mi opadły ale wzięłam go pod kran umyć i zmieniłam pokrowiec na przewijak... położyłam go na ręcznik, wytarłam i zachyliłam się po pieluszkę................. a mój syn? OBSIKAŁ MNIE ZNOWU!! (No i świeżo przygotowane ubranko... pościel itp....)

Uroki posiadania chłopczyka...

no jakoś chęci mi powróciły więc będzie się dzisiaj dziać u nas :laugh2::laugh2::laugh2:

hahaha ... żoneczko współczuję ale synek tak z miłości na walentynki mamusi prezencik zrobił :p jak narazie tak może a jak dorośnie obsypie Cię kwiatami :-)

witam sie no to bosko...
zamarzla rura i pekla od ogrzewania centralnego i beda mi pol sciany rozwalac... i znowu bedzie zimno w pokoju no ja pitole... jak nie urok to sraczka a do tego ja miala w nocy takie 2 skurczybyki ze nie moglam sie doczolgac do wc a chcialo mi sie siusiu... a maz mowi no jeszcze do tego wszystlkiego zacznij rodzic to juz wogle kaszanka bedzie... wiec mam nadzieje ze nie zaczne rodzic.. bo ciezko bedzie zostawic mieszkanie same z robotnikiem... ahh jestem zla.. ale dzieki mnie nie zalalo nam pokoju calego bo spalam i mnie syczenie i ciepla para obudzila...

reklama
Do góry