reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam,
ja nadal chora.... juz mam dosyc. Musze dzis dokonczyc pranie robic dla Maelgo przez ta chorobe to piore juz caly tydzien i caly tydzien to prasuje i skonczyc nie moge bo chwile pomacham zelazkiem i zaraz jestem mega zmeczona i musze konczyc.... przez ta chorobe to nawet nie mam nic dla M. na Walentynki wiec jedyne co to sernil upieke

reklama
hihih no teraz to na pewno do niczego sie nie nadaje... wczoraj to sam M. przyznal jak lezalam w loznku ze zle wygladam... serio chodze jak zombi... napuchnieta z zalzawionymi oczami czerwonym nosem

witam się i ja po śniadaniu do łóżeczka :)

ale jak zwykle coś musi wypaść mąż dostał telefon że wcześniej w pracy musi być :(

k&m bidulko jeszcze się męczysz, a powiedz mi przyszła ci ta pościel?

witam was dziewczynki,jak sie czujecie, co słychać, ?? |Jak byłam w pracy to jakoś więcej siedziałąm na forum niz jak w domu jestem, a przeciez nie mam co robić, czas mi tak szybko leci ze sama nie wierze, juz mam 30 tydzień, normalnie jeszcze 7 i mogłabym już rodzić :-)

Witajcie, wiecie co? obudziłam się dzisiaj, pogłaskałam się po brzuszku i naszła mnie myśl, że wszystko będzie dobrze....
a teraz pochwalę się Wam nietypowym prezentem od męża, my jesteśmy takimi dziwnymi ludźmi, że bardzo lubimy pikniki, spanie pod namiotem, wyjazdy na rybki itp. Nasz wyjazd zaczyna się od łowienia rybek, potem ognisko, kiełbaski jak jest słoneczko to jakieś opalanko, zaraziliśmy tym znajomych. A że zawsze korzystałam ze sprzętu męża to dzisiaj dostałam swoją prywatną wędkę, cieszyłam się jak dziecko he he

Neciuszka - przyszla ale dopiero w pt... niby kurierem ale dlugo strasznie w nd zamawialam!! od baby raj i co zamawialam 2 komplety i jeden przyszedl taki jak zamawialam a 2gi dali mi inny wzor niz chcialam - niby motyw ten sam ale kolor nie ten... napisalam do nich, zapytali co sie nie zgadza i teraz cisza... wiec tak srednio sie wspolpracuje z nimi.... posciel jak za taka cene 20 zł kolderka i podusia do kolyski ok, wykonana starannie na suwaczki zapiecia material tak dobrany ze widac wzor a nie np poucinane glowy misiow czy cos, moglby byc lepszy jakosciowo material bo jest sztywny, mimo ze upralaam i wyprasowalam

Witajcie, wiecie co? obudziłam się dzisiaj, pogłaskałam się po brzuszku i naszła mnie myśl, że wszystko będzie dobrze....
a teraz pochwalę się Wam nietypowym prezentem od męża, my jesteśmy takimi dziwnymi ludźmi, że bardzo lubimy pikniki, spanie pod namiotem, wyjazdy na rybki itp. Nasz wyjazd zaczyna się od łowienia rybek, potem ognisko, kiełbaski jak jest słoneczko to jakieś opalanko, zaraziliśmy tym znajomych. A że zawsze korzystałam ze sprzętu męża to dzisiaj dostałam swoją prywatną wędkę, cieszyłam się jak dziecko he he
musi być dobrze :-)
odnośnie wędki po porodzie mąż Ci karpi nakupi i będziecie z maleństwem w wannie łowić,niech się przyzwyczaja od małego ;-)
Cześć netka, cześć Lamiav :-)
A ja od rana kase wydaje, kupiłam 2 staniki ciążowe,torbę do wózka, łóżeczko i matera:-)c i jestem lżejsza o 480 zł :-(

k&m: no to super prezent dostałaś, ja jeszcze na rybach nie byłam ale moj mazod paru lat juz móiw ze bedzie jeździł ale juz ja sie tak staram zeby do tego nie doszło :-)

fasolka:
pokaż jakiełóżeczko zamówiłaś i biustonosz bo tez chce
zamówić
neciuszka: jak tam zdrówko ?

a ja mam juz chęć prać ciuszki dla dzidziusia ale chyba jeszcze za wczesnie

reklama
hihi :) a mój mężu już jechać musiał :-(

Fasolka szalejesz ;) a twoja pościel jak po wypraniu? i od kogo brałaś?

miq nareszcie optymizm :) dobrze gadasz dać ci soczku :)

a pokażę wam pierścionka szwagrowego, mój mąż go wypatrzył oczywiście ;) Zobacz załącznik 437077

lamia a dobrze :) chociaż coś mnie spojenie łonowe pobolewa nieco, no i żyję już sobotą :D

Do góry