reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jaki ładny pierścionek, ja właśnie lubie taki nie duże, delikatne pierścionki :tak:,
no mnie tez pachwiny bolą, chodze jak potłuczona, ciekawe kiedy to przejdzie

no własnie a ty prałaś już pościel bo nie wiem czy już zacząć czy nie

Mój maz do mnie dzowni i mówi ze nic mi na walentynki nie kupi bo zapomniał portfela, no ja mu tez nic nie daje bo siedze w domu o.
Ale w weekend wybierzemy sie na kolację gdzieś na miasto , tylko w co ja sie ubiore jak na mnie juz wszystko za ciasne :-(

tu jest promocja na biustonosze, wyglądaja jak te wszystkie na aukcjach tylko cenami sie róznią i nie wiem czy taki tani zamówić czy droższy
http://allegro.pl/90b-promocja-bialy-biustonosz-do-karmienia-i2107696463.html

reklama
szwagier miał upatrzony inny ale nie było rozmiaru i babka próbowała mu wcisnąć że się powiększy bez problemu o 4 rozmiary :/ mój mąż wyciągnął go jeszcze w inne miejsce oglądali różne i wypatrzył ten, szwagrowi też się spodobał. wydaje mi się że Marcie też będzie się podobać ona lubi takie delikatne właśnie.

Lamia ja nie mam jeszcze pościeli chciałam kupić w baby raj ale jak ona taka po upraniu i taki kontakt to sobie poszukam może innej i tak będę zamawiać za miesiąc dopiero.

dziewczyny niby macie jeszcze troche czasu do tego prania bo ok 10 tygodni ale powiem Wam ze ja czekalam bo chcialam uprac wszytsko na raz i teraz co sie okazuje ze ja chora bez sil, tych pralek nazbieralo sie kilka bo biale bawelniane, biale welurowe bo powiedziala mi ciocia ze nie wolno ich prac w wysokiej temp. kolorowe ciuszki, pieluszki, kocyki, posciel... nadal mam do uprania kolorowe pajace welurowe i kocyki czyli jakies 2 pralki a do prasowania nadal lezy cala sterta pajaców bawełnianych a ja sily nie mma zeby to uprasowac a przeciez nasze ciuchy tez piore - wiec moze zaplanujcie soebi to jakos bardziej "na raty" to i wieksza przyjemnosc bo jak teraz mam na raz tyle uprasowac to nie jest to takie fajne jak na poczatku mimo ze to wszytsko tkaie slodkie i piekne malutkie

Ja planuję zabrać się za pranie w okolicach połowy marca, zeby to wszystko było później świeżutkie i przyjemne.

Lamiv ja mam te majty WIELORAZOWE majtki poporodowe siatkowe 2 szt. XL (2066355024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i dupa mi wchodzi z zapasem więc nie panikuje jakoś się w nie zmieszcze :-D
miq ja wózek dostane od brata mojej mamy. Jest w ogóle nie zniszczony więc nie mam zamiaru bez sensu kasy wydawać. Jak dzieciątko wyrośnie to wolę w lepszą spacerówkę zainwestować.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry