reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

upatrzony miał i dziś był odebrać przed pracą. wiem że jakieś wypasiste srebro z kamieniem bo Marta ma uczulenie na złoto. a jutro ma zamiar wręczyć to chcę dziś go sobie obejrzeć :-D

ja też wybierałam sama bo mam tak chudziutkie paluszki że mąż znaleźć nic nie mógł i wkońcu byliśmy razem.

reklama
A ja podrzucam stronkę jakby któraś była zainteresowana Ubranka dziecięce - OUTLET śliczne sukienki tam są i wcale nie drogie, tylko nie wiem ile kosztuje przesyłka.

A co do pierścionka zaręczynowego to mi mąż kupił najpierw dużo za duży :-D przyszedł się oświadczyć a tu lipa :-p no ale od razu poleciał wymienić i na szczęście nie było tego samego w mmniejszym rozmiarze bo ten pierwszy był paskudny!! :-p

Na TVP2 leci TOMASZ LIS NA ŻYWO, babki rozmawiają o macierzyństwie ale głównie na podstawie sprawy tej "zaginionej" Madzi

Ostatnia edycja:
ja miałam taką akcję z obrączkami, powiedziała mężowi,że on może wybierać, ale jak wybrał to bardzo tego żałowałam bo one wyglądały JAK NAKRĘTKI DO ŚRUBEK HYHYHY, ale w końcu poszliśmy na kompromis i wybraliśmy wspólnie takie Złote obrączki (406) - Obrączki - Ślub - YES tylko od razu mówię,ze one tutaj wyglądają paskudnie w realu są delikatne i piękne

a pierścionek mam taki - tylko białe złoto Pierścionek złoto szafir brylant GRAWER GRATIS !! (2114693449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
one też są ładne :-) ja sobie pierścionek wybrałam,a później nie mogłam się doczekać kiedy go dostanę bo wiedziałam, ze jest w domu i czeka na odpowiedni moment :-)

spadam bo mnie biodra bolą i już nie wiem jak leżeć
jutro może mnie nie być do jakiejś 17 to proszę się o mnie nie martwić

neciuszka nie gniewam sie ja tylko mowie co na mnie dzialalo ;-)

zafaasolkuje sliczne zakupiki ;-)

fifka ojoj rozowe pudelka wspolczuje... moze komus w prezencie dasz a sama kupisz nowe ;-)

madziulek 100lat ;-) spelnienia marzen i fasoleczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

melduje ze w koncu sie lepiej czuje;-) i nie rodze wiec ze spokojem amelka przyjdzie jak bedzie chciała ;-)

milej nocy ;-)

A ja teraz na urodziny dostałam pierścionek, piękny, z niebieskim oczkiem w kształcie serca, do tego cztery kamyczki małe białe na bokach, bo oczko trzymają4 "łapki" i na nich te kamyki. Nie pokażę Wam, bo zdjęcie nie wyjdzie, bo się błyszczy, a nie wiem gdzie kupił, bo on zawsze sam kupuje i zawsze trafi :) Zaręczynowy też kupował sam i miałam niespodziankę, ale te co są dłużej, wiedzą :) Obrączki wybieraliśmy razem

reklama
Do góry