reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hihi ja już wiem czego mi potrzeba - wszystko co możliwe w roz 56,58 bo wszystko co mam większe jest. a potem będę zamawiać od marca inne rzeczy jak pościel i pierdółki takie różniaste.

Ja muszę ogarnąć to co mi dzisiaj kurier przywiezie,na tę moją cudną listę wpisać i zabrać się właśnie za ubranka i zostanie mi tylko apteka i kosmetyki no i łóżeczko, które może w przyszłym tygodniu zamówię. Ok ja idę robić obiad bo z głodu padnę. Będę później ;-)

Ja dziś na obiad buchty z masełkiem i posypane cukrem :-) oczywiście kupne
:-D od kąd mały jest na świecie nie mam weny do gotowania. A poza tym mama qr...ice taką, że szkoda gadać! W domu zimno jak cholera! 19 stopni zaledwie! mały ubrany, w beciku i jeszcze przykryty kocykiem, ja dwa swetry, i dwie pary skarpetek na nogach a tatuś od siedmiu boleści wlazł pod kołderkę, przykrył się jeszcze kocykiem i sobie smacznie śpi :crazy: i budzę go, ze jest zimno, żeby szedł do pieca zobaczyć to jeszcze się na mnie wydarł, że mam mu dać spokój :baffled: i mi mówi, że nie da się zrobić cieplej. Szkoda tylko, że jak na dworze było -20 to w domu mieliśmy 22 stopnie a jak dziś jest -8 to my mamy 19 :baffled: już mam go dość ostatnio! w ciągu dnia śpi i my z młodym siedzimy sami, w jak przychodzi wieczór to on zasiada przed laptopa i siedzi do 1-2 w nocy więc my też idziemy spać sami! Ręce mi opadają! Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co z tego małżeństwa zostanie :baffled:

witam ponownie w koncu w domku ale chyba pojde spac bo glowa mi peka od rana...
fifka śliczny konradek widac ze rosnie jak na drozdzach ;-)
u 2 ginka jak zwykle nawet na fotel nie usiadlam.. jdynie ktg bylo zrobione... a tak to luzik bluzik zmeczylam sie tym wyjsciem na dwór wiec ide zjesc cos na obiadek i moze odespac noc.. bo w nocy byly skurcze a w dzien brak nic nowego ;-) cos przeczuwam ze bede rodzic w nocy jak juz ;-) a w sumie ginek powiedzial ze nawet bez stymulacji powinnam urodzic do 19lutego uwaza a jak nie urodze to 27 przyjsc ;-) lub zglosic sie do szpitala bo bede przeterminowana ;-) wiec ze spokojem w lutym napewno urodze ;-)

a sil zaglosowalam na walentynke ;-)

ma_g podziwiam, u mnie opcja zimno w domu nie przejdzie zrobiła bym taką jazdę, żeby do przyszłej zimy popamiętał, że w domu ma być co najmniej 22 stopnie. A zdejmij z pana kocyk, zdejmij kołderkę i za przeproszeniem każ wypie*alać z wyra niech czuje jak jest zajebiście w domciu.

Magdalena, to weź go kopnij w dupę... :no: U nas teść pali (bo jeszcze nie dorobiliśmy się oddzielnego ogrzewania... i oni grzeją jednym piecem dwa domy) i u nas jest czasem za gorąco.... ale to przez moje wcześniejsze ostrzeżenia, bo w tamtym roku nad ranem potrafiło być też kilkanaście stopni i szło zamarznąć...

Asiu moja droga!!! Dziękujemy za ciuszki!!!!!!! Są idealne! Akurat na teraz dla Konrada! Zwłaszcza dziękujemy za pół śpiochy i rajstopki! Bo uwielbiam je ubierać dla małego! :tak: a mieliśmy tylko 3 sztuki...

reklama
Hahah Fasolka mój M pojechał do Lidla po pracy sam na zakupy, kupił mi wkładki laktacyjne i nie mógł znaleźć tych zielonych z dżungla pudełek i kupił takie jak twoje różowe :-D Ah... faceci to nie mają poczucia estetyki... Ale może Konrad się nie obrazi za różowe pudełka :rofl2:

A rzeczy super!

Do góry