reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Podobno były tylko te i z samochodami, albo znając mojego M źle szukał... bo zrozumiał ze miały być w zwierzaki więc złapał za pierwsze które zobaczył.... no ale nic... to już ich nie zwrócę... choć szkoda bo się na tamte napaliłam...

hej kobietki pamietacie mnie jeszcze??:zawstydzona/y: w koncu mam chwile dla siebie :) jak by co jestem cala zdrowa maluszek tez :) rosnie jak na drozdzach nadal sie chowa i nie chce sie pochwalic co ma miedzy nogami :) zanisko siedzi hehe co sie dzialo jak mnie nie bylo??

a z moim dobrze zmienil sie uklada sie wszystko odpukac bardzo dobrze teraz nic innego sie nie liczy tylko my :) co prawda widzimy sie dopiro za 1,5 tygodnia poniewaz on w szwecji pracuje na wydatki a ja biegam w polsce i sie "obijam" czuje sie dobrze nie moge narzekac na nic :) przytylam male 15 kg:p waze teraz 58,5 kg brzuszek sie powoli pokazuje i to wiekszy :) bylam na wizycie w piatek maluszek zdrowy tylko chowa sie jak szalony kopie w dzien w nocy spi :) no i nie moge zapomniec rano zeby nie miec przy sobie szybko czegos na zagryske bo umieram z glodu zaraz jak sie budze

magenta :) witaj dawno cię nie było. ależ ten twój maluszek wstydliwy :tak: ciekawa jestem jak u mnie teraz na usg będzie

sil ja chciałam raz jeszcze zagłosować ale się nie dało :(

ależ się zeźliłam wrrrrr

jejku jak mi się dzisiaj czas wlecze w pracy, przez te badania rano sobie nie pospałam i teraz oczy mi się kleją

reklama
Do góry