reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pa fasolka!

No to Pyscku bardzo się cieszę ze lepiej się czujesz :* Czasem nachodzą nas takie gorsze dni...

Ja idę się teraz kapać, korzystając z okazji z mały jest grzeczny...

reklama
sil no żartowałam ;)

pyscek miłego sprzątania

ja mam posprzątane obiad prawie gotowy dla siebie. a teraz wsadziłam sobie cebulkę żałuję że wcześniej nie pomyślałam ale nic ;) i tak patrzył babcia z teściową jak na debila ;)

Haha Konrada zaczynają interesować nowe dźwięki i światła! Przed chwilą na przykład oglądał ze mną Tv :-D Pewnie nie za bardzo wie o co chodzi, ale ciekawi go ze tam coś "miga" A oto fotka!

Jestem z niego taka dumna! :-)

Ostatnia edycja:
Wiem, wiem, też żartuję :) wieczorem wpadnę do Was po kubek ;) tylko muszę od męża zapłacić, bo się wywaliłam z kasy :p

Fifka fajny ten Twój maluszek :-)
Powiem wam, ze bosko jest jak się facet elegancko ubiera, lubię na takiego patrzeć troszkę po przytulać, alejak mam co tydzień prasować 5-7 koszul do tego jedną lub 2 pary spodni kanciaków to mnie na rzygnie bierze. Skończyłam prasowanie i mi chcą nogi z tyłka wyjść, a zaraz lece produkować obiad. Mam pytanie robię taką zapiekankę makaronową z pieczarkami i mięsem mielonym,macie jakieś sprawdzone sosy, którymi zalewacie takie cudo przed wstawieniem do piekarnika?

JA kupuję "Pomysł na... zapiekankę z mięsem mielonym/kiełbasą" (bez różnicy) i tym sosem zalewam jakąkolwiek zapiekankę robię! Jest pyszny!

JA kupuję "Pomysł na... zapiekankę z mięsem mielonym/kiełbasą" (bez różnicy) i tym sosem zalewam jakąkolwiek zapiekankę robię! Jest pyszny!

Ja niestety wszystkich gotowców muszę unikać bo mam zgagę po tym kosmiczną.
Słuchajcie, ale jaja. W ubiegłym tygodniu zamówiłam sobie komodę kąpielową, we wtorek sprzedawca przysłał mi numer listu przewozowego i ja czekam na tego kuriera jak głupia. Dzwonie dzisiaj w końcu do firmy kurierskiej,a ci mi mówią,ze nadawca to jeszcze tej paczki nie nadał. No więc za telefon i dzwonie do sprzedawcy, a oni co mi mówią? że paczka wyjdzie dzisiaj bądź jutro bo ze względu na duże mrozy w ubiegłym tygodniu paczek nie nadawali hyhyhyhyhy jak to jest ściema to muszę przyznać że mało wyszukana hahahha. Aja od środy potulnie jak truśka od 11 godziny każdego dnia w domu siedzie i czekam na przesyłkę hyhyhy śmiech na sali :-)

reklama
hehe ładnie ;) ja w tym miesiącu planuję zakupy jakieś ciuszkowe z taką jedną ciocią Kasią co do niej w weekend jedziemy :) a czy coś jeszcze to zobaczymy ile nas naprawa auta dziś pociągnie.

Do góry