reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Żeby nie było ze cie żonka zignorowałam :*

Fasolka no ja aż chora jestem ze tam ta promocja a ja w domu.... :zawstydzona/y: Tak mnie nosi zeby z małym pojechać po 13 jak mąż wróci z pracy ale nie wiem czy to dobry pomysł...Bo tak musimy czekać do 18 na teściową... bo Lidl jest dość daleko żebym zostawiła małego dla M i pojechała autobusem...

reklama
do tego stawy mnie boolal tak ze nawet w lozku nog nie moge obracac bo kurcze przy miednicy boli...niemam juz sily po prostu..
Ja mam to samo jak przed snem nie wezmęmagnezu to jest masakra, żeby się z boku na bokk przewrócić to trzeba czasu, aczasu i zeby przy tym zaciśnięte.

Fifka u mnie już rano o 9 były ubranka nieźle przekopane,ale te pudełka są świetne,teraz na bibeloty, później będą na zabawki :-)

Ja mam lidla obok pracy :) więc skoczę pewnie coś wybrać :-)
Bell nie martw się ! Tym razem na pewno będziesz mogła się cieszyć maleństwem!

Witam się i ja po przytulnym weekendzie :)

Fasolka a w lidlu te ciuszki tylko różowe albo niebieskie czy są jakieś takie kolorowe uniwersalne bardziej? pokaaaa co zakupiłaś?

Ja dziś poprasowałam męża zaraz do pracy wyprawię bo jadą wcześniej szwagier pierścionek odebrać musi na jutro ;) no i dostałam pita wkońcu od byłego pracodawcy więc rozliczyłam męża i siebie i aż mi oczka wyszły :szok: wysłałam ciotce księgowej co by sprawdziła czy się w niczym nie pomyliłam ;) jak nie jest cudownie po prostu :D

a no i jeszcze tak:

sil pieronku zagłosowałam na kartkę, poczytałam o twoich wyczynach weekendowych :-p

bellka zobaczysz będzie dobrze, ja wiem że łatwo się mówi ale zamartwianie się szkodzi fasoleczce

miq ano widzisz przyzwyczajaj się do kłucia i wydawania kasy ;)

atanek ty już tak Amelki nie wyganiaj :p niech sobie siedzi jak je wygodnie :-p

Ostatnia edycja:
Fifeczka my z małym jak chceemy gdzieś podjechać to ubieramy go grubo, do fotelika i cały fotelik zakrywamy kocem póki nie dojdziey do auta. A auto mąż oczywiście odpowiednio wcześniej odpala i nagrzewa żeby było cieplutko. Więc mały nie za baRDZO kontaktu z mrozem

Fasolka ja chcę kupić wkłady laktacyjne... i na dytch pudełkach mi bardzo zależy - są tam takie z motywem dźungli. :-D

Pyscek a jak ty sie dzisiaj czujesz co? Lepiej już? :*

Netka no ja czekam na pity zeby się rozliczyć! Troszkę grosza wpadnie do kieszeni :tak:

Magdalena
no my tak robiliśmy jak wychodziłam ze szpitala. Dzisiaj chyba przejdziemy się z małym do sklepu bo nie doczekam się wieczora :-D

Ja się biorę za prasowanie, bo nikt tego za mną nie zrobi.
Netka zazwyczaj było coś różowego, a do tego szare lub kremowe, dla chłopców niekoniecznie niebieskie bo i szare były i w paseczki. Ja kupiłam jedne te w paseczki ciemne, jedne typowo dla dziewczynki. Teraz nie wstawię zdjęć bo muszę się zająć pracą.Może dojedzie do mnie dzisiaj kurier to razem wszystko obstrykam. Spadam prasowaći obiad jakiś wyprodukować pa :-)
Fajne są te z dżunglą takie ładne zielono pomarańczowe Ja kupiłam różowe
biggrin.gif

reklama
trochę lepiej bo mąż w pracy :-p ale wczoraj myślałam że wszystkich ludzi co nawiną mi się pod rękę zabije, utukę :wściekła/y: no dziś już lepiej chociaż i tak lekka deprecha została, ale zaraz wezmę się za porządki w domu i mi przejdzie ;-)

Do góry