reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu ten drugi fajniejszy jak dla mnie :tak:

A co do tej bezsilności to fakt... najgorsze jest kiedy widzisz ze małemu coś dolega a ty nie możesz mu pomóc... :zawstydzona/y: wtedy ta bezsilność jest dobijająca a serce boli jak nie wiem...

Anno
no nic... teraz czasu nie cofniemy :tak:

reklama
No chyba kupimy ten drugi bo teraz zauważyłam, że ten niebieski jest tylko do 9kg a ten zielony do 11,5. A 2.5kg przy takim dziecku to dużo czasu więc będzie na dłużej.

magda ten zielony ma wkladki pod glowke i mu główka nie bedzie spadac i nie bedziesz musiala dawac poduszeczki, a z wygladu bardziej mi sie podoba z zebra ;-) ale wybor do ciebie zalezy ;-)a maja one regulacje oparcia gdy dzidzia zasnie ? bo moj ma ze moze bardziej na siedzaco lub lezaco byc ;-)

ja mam taki http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-bujaczek-do-18kg-i2088641793.html
a ja zrobilam sobie krokiety i pyree i buraczki ;-) i jestem przzejedzona ;-) jak lerze to nic mnie nie boli ale gdy chce wstac z lozka to jest dopiero wyzwanie...

Ostatnia edycja:
Kupiłam już zielony! :-p chyba nie da się regulować oparcia! Szkoda, że wcześniej nie pokazałaś tego swojego :-p a już teraz musztarda po obiedzie.

OK! To lecę do teściów na kawę! Do później! miłego popołudnia! Buziaki :*

Ostatnia edycja:
magda swoj kiedys pokazywalam zanim kupilam i zdjecia jak juz mialam kupiony ;-) a o regulacji wiem od Ael ;-) i o poduszeczce bo moj niestety niema wkladki dla niemowlaka ale moj fotelik z maxi cosi ma i zawsze mozna ja przelozyc bo rozstaw pasow jest taki sam ;-) no i moj kupilam dlatego ze do 18kg jest wiec na dlugo starczy no i ze jest jak krzeselko i jako bujak dla starszego dziecka ;-)

Madziu ten drugi fajniejszy jak dla mnie :tak:

A co do tej bezsilności to fakt... najgorsze jest kiedy widzisz ze małemu coś dolega a ty nie możesz mu pomóc... :zawstydzona/y: wtedy ta bezsilność jest dobijająca a serce boli jak nie wiem...

Anno
no nic... teraz czasu nie cofniemy :tak:
Ah no tak.na szczęście mam kilka godzin tylko dla siebie. Moja mama wzięła do siebie Wiktorię. A ja moge odpocząć. M. pojechał do kamerzysty po film ze ślubu :) bedzie seans kilkugodzinny :)

anna ja swoj film z wesela widzialam 2 razy caly i powiem ogladania jest duzo bo ja chcialam miec cale nagranie z kosciolka wiec jedna plyta kosciol a 2 plyta zabawa wiec ogladania bylo duzo ;-) ale pamiatka fajna ;-)

neciuszkaaaaa aaaaaa jaka maja ;-) śliczna ;-) ide pokrecic sie na pilce ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry