reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie, w końcu wróciłam. Ale ziiiiimno było :) Wróciłam zmarznięta i o 2 kg cięższa :/

A gdzie wy się podziewacie? Co tu taka cisza? Spiochy jedne :)

reklama
Siemka z rana :-) jestem u rodziców na dokarmianiu zwierzyny :-)
Martocha nie mam pojęcia jak szybko można zajść w ciążę, mimo, ze to laparoskopia to jednak w środku jakieś ubytki są. Myślę, ze z 2 miechy odczekaj, niech się wszystko dobrze wygoi. Powiem Ci tylko, ze moja mama miała usunięty woreczek tą metodą i w piątek około 10 rano ją ciachali, a w poniedziałek już okna w domu myła ;-)

Martuś trochę mnie przeraził ten śnieg za oknem:szok:a tak czuje się wspaniale, mam tylko lekkie, prawie niewyczuwalne mdłości i bolą mnie piersi, ale za to mam gładką skórę, jeszcze nigdy nie wyglądała tak ładnie, mam nadzieje, że z maleństwem wszystko dobrze

Ael, dziękuję za te słowa, ale hormony hormonami :( I serce się kraje, jak ona szuka. Wiem, najada się i choć tyle. A ja... Wczoraj pojechałam do szpitala, dali mi w końcu antybiotyk i jest lepiej, bo wczoraj po ścianach z bólu chodziłam. Ale to daje mi 5 dni bez karmienia, plus jeden po skończeniu anty. Ściągam, ale tracę pokarm, ale będę walczyć o każdy mililitr.

Powiedzcie mi coś optymistycznego,jakaś fasolka?

hej ho ja sie witam i zmykam, jade do lekarza po zwolnienie, i moze cos na hemoroidy bo powróciły z potrójną ilością i siłą, no i chyba do pracy musze dzisiaj, ale mi sie nie chce, wiec najpierw zadzwonie i sie dowiemczy musze byc . miłego dnia wam życzę później sie pojawię

Ael super filmiki!

Pyscek
mój mąż też cały czas w to gra :-D mnie próbuje namówić, ale ja nie mam jakoś na to czasu...

Martocha to super wieści! A co do woreczka to nie pomogę bo nie wiem... :zawstydzona/y:

Sil współczuję... życzę cię żebyś jednak wróciła do karmienia!

Lamiav powodzenia! :-) Idź na L4 jak fasolka i wypocznij.

A ja idę się zaraz kąpać jak mąż wróci ze sklepu bo jak zwykle jestem cała w mleku po nocy... Cała koszula, stanik... wkładki laktacyjne przesiąkają i się "wylewa" :no: A ja się martwiłam ze pokarmu mieć nie będe...

Zaraz moj mąż przywiezie baterie i zważymy małego :tak: Dostaliśmy wagę elektryczną dla niemowląt. Ciekawa jestem ile waży bo po ciałku widać że się ludzik Michelle robi :-D

reklama
Do góry