reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku zmienię pampersa zasranego i już piszę od Ciebie Sog wiadomość :-)
Swoją drogą szykuj się, bo jak będziesz rodzić to Cię zasypiemy smsami :-)

Milia nagrałam ale tak za pół godziny filmik dam :-)

ja juz sie boje tych smskow a odpisywac zbytnio juz nie moge bo dopiero 19tego mam rozliczeniowy ... w sumie kilka odpisze ale za kazdego place bo w abonamencie juz brak 200smskow..zaduzo pisze...

ael bede czekac na filmik ;-)

reklama
Atanku...to bedziesz odpisywac najwyzej Aelkowi a ona bedzie nam odpisywac...no ale niestety faktem jest, ze i tak cie zasypie smsami:-)

no wtedy bede miec 200smskow ;-)
no ael bedzie wam dawac relacje ;-) wiecie co w sumie nic a nic sie nie boje ale doczekac sie nie moge ;-) mojej Amelki ;-)
jedynie dzis odkrylam ze jakos mam wiecej sily ;-)

Ostatnia edycja:
Atan ja też przed porodem miałam przypływ siły i energii :-D, może ta Twoja Amelcia rzeczywiście się już szykuje :tak:

A moja Amelcia dziś troszkę cierpi, niby nie płacze ale sen ma jakiś delikatny i tak się wzdryga co chwilę, podziałałyśmy z suszarką czekamy na efekty

Fasola po oilatum niczym się już nie smaruje. No chyba, że dziecko zrzuca skórę i wygląda jak moja Amelcia staruszeczka :tak:. Ale mi się nie podoba, że włoski tłuste po tym ma, co z tego, że myję w szmaponie jak spłukuje tłustą wodą...:dry:, na razie myję w mydełku Mustella, bardziej mi się to podoba.
Aha i nie polecam balsamu do ciała Mustella, zwykły jak dla mnie a kosztuje strasznie drogo, lepiej jakiś cięższy kupić. Choc naszej małej zalecili teraz oleje z migdałów bo taka jest sucha.

Ostatnia edycja:
donia niewiem moze sie szykuje zeby nizej zejsc bo naprawde nisko ja czuje bo siedziec prosto nie moge ... bo boli.. ale jakos niewiem kiedy sie zacznie napewno wam dam znac ;-) bo laptop caly czas wlaczony ;-) ale sie racuchow najadlam ;-)

Atanku masz rację zasypię Cię smsami :-) Się nie martw moja Żabko kochana :***

Milia no piszesz tak jak bym Cię zasypywała smsami :-D a jeszcze tego nie robiłam. Wiesz ja mam 850 darmowych smsów więc uważaj :-D

Fasola tak jak Donia mówi, można używać Oilatium jako szamponu również, ale głównie płynu się dodaje gdy łuszczy się skóra. Potem jak skórka będzie w normie można używać mydła i osobno szamponu. A co to torby, najlepiej taką którą z łatwością można dopiąć do wózka i z trwałego materiału.

Otóż i filmik obiecany, długi ale tak się rozbawiliśmy :-)

[video=youtube;ksSeWZhBrkQ]http://www.youtube.com/watch?v=ksSeWZhBrkQ&feature=youtu.be[/video]

reklama
Do góry