reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie wiem Bellka jakoś się boję testować....
A powiedzcie mi czy teraz mogą u mnie wystąpić upływy takie koloru brązowo - czerwonego.... ??? nie mam takiego objawu, ale gdzieś czytałam, ze może tak być...

reklama
Bellcia migdały, ze skórką
Sun ja zawsze miałam przed @ biały-mleczny śluz, a teraz miałam taki lekko siny

cały czas tak mam, tylko bardziej odczuwam jajniki, pachwinki niż samo podbrzusze jak w przypadku @

Sun...nie panikuj tylko idz kup test i zrob, jak ma byc to jest a jak nie to nie...trudno kochana...powiedz mi jeszcze czy ty przyjmujesz jakies leki teraz? dupka czy lutke?

Sun...nie panikuj tylko idz kup test i zrob, jak ma byc to jest a jak nie to nie...trudno kochana...powiedz mi jeszcze czy ty przyjmujesz jakies leki teraz? dupka czy lutke?

Tak biorę dupka i bromergon.....

A nie chcę teraz testować, bo boję się, że test może wyjść negatywny tak jak niektórym tu na forum, bo test był zrobiony za wcześnie...

reklama
kobity ale się uśmiałam z teściowej ;) ona myślała że pisanie pracy licencjackiej czy jakiejś innej to takie łatwe i przyjemne. oświeciłam ją, ale nadal nie wie ile piszę bo tylko z jednej lub dwóch kasa pójdzie dla niej a reszta dla nas na zakupy dla maluszka

sun ile masz tego dupka i w jakich dniach cyklu masz brać?

Ostatnia edycja:
Do góry