reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 434171Zobacz załącznik 434172taki komplet zamówiłam, tzn. moi rodzice zafundowali i chce jeszcze łóżeczk i materac kupić, ale szukam jakiego taniego bo nie chce juz ich tak na koszty narażać,bo wiem ze to dla nich duzy wydatek, ale oni zwariowali na punkcie swojej przyszlej wnuczki :-) i się uparli że chce to kupić

jade do roboty papap, miłego dnia dziewczynki a na 16.25 idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia :-D dzien pełen wrażen

reklama
lamiav sliczny ten komplecik dla malej królewny super, M. nie zgodzilby sie aby naszego małego mezczyzne w takie kwiatki polozyc :) smieje sie ze mam nie robic z niego pojaca bo to bedzie CHLOPAK :)

cześć dziewczyny, z tymi 2 kreskami to było straszne, zrobiłam tez bete i też wyszła, powiedzieliśmy rodzinie, cieszyliśmy się jak durnie,no cóż takie życie, nie mi jednej się zdarzyło, jakoś trzeba się z tym pogodzić i iść dalej :)
robię testy owu. Już od 12 dni i druga kreska wychodzi baldziuchna. Woczoraj była trochę mocniejsza, ale bledsza od krski testowej. Poza tym śluzu płodnego też nie miałam.

K&M ja i tak będę mieć pieniążki najwcześniej w piątek bo pewnie wszyscy zapłacą za pisanie mężowi jak w szkole będzie. Także czekam na wiadomość jak to jakościowo :) ja bym chciała zielone owce i kremowe kółeczka :)

miq ja uwielbiam owce od dawna, mam przyjaciółkę z liceum na którą mówiliśmy sheep ;)

lamia śliczna :)

spoko, to jak tylko przyjdzie to dam znac, bo pamietam ze np jak kupowalam pieluchy flanelowe to w zalznosci od wzoru jaki byl na nich wydrukowany jest rozna miekkosc i faktura pieluszki, troche mnie to zdziwilo ale widocznie zalezy ile farby czy czego tak daja i material inaczej reaguje.

Dziewczyny śliczne te pościele macie. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę robiła zakupy dla dzidzi.

mig
czuje zmiany w macicy, czuje ze jest taka pełna i pobrzusze takie twardsze się zrobiło. W ogóle teraz mam dużo więcej objawów nic w pierwszej ciąży, więc mam nadzieję że i ciąża jest silniejsza. Ja buciki już mam, kupiłam dla męża na dobrą nowinę, więc jak mnie łapie jakiś dołek to sobie je oglądam :-D

Śliczne te wasze pościele, a te baldachimy też będziecie miały?My imię dal dziewczynki mamy, ale dla chłopca nie :sorry:nic mi się nie podoba, dla dziewczynki Julia albo Liliana a mąż dla chłopca chciałby Julek i mojej mamie się podoba ale ja nie jestem przekonana, trzeba kiedyś usiąść i pomyśleć. Hmm ciekawe co to będzie za szkrabek tzn z siusiakiem czy bez:-D Mąż mówi, że chłopak bo ładnie wyglądam ale to początek, może się zmienić

reklama
Dziewczyny @ spóźnia się już 2 dni... Ale jakoś nie cieszę się zbytnio z tego, bo ciągle zadaje sobie pytanie: "no skoro tyle m-c się nie udawało to nie mam możliwości aby nagle teraz się udało". (.)(.) bolą nadal... brzuszek nie boli jak na @... ale nie nakręcam się bo różnie to może być... Zresztą jak biorę leki od prawie 5 m-c to @ zawsze miałam co do dnia, a teraz się spóźnia, ale z drugiej strony tłumaczę sobie to tym, że organizm się przyzwyczaił do leków i może @ wystąpi później.... No już sama nie wiem

Do góry