reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja kupowalam wiekszosc u tego sprzedawcy i bardzo polecam wszytskie produkty bardzo ok,

pieluszki kupilam te Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2081363016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wzor z misie "spioszki" i kaczuszki jest milutki i taki włochaty a owieczki sa sztywne, najbardziej podpoasował mi wzor z pszczolkami ale widze ze teraz go nie ma, to samo dotyczy pieluchoceratek i pieluszek flanelowych mini, widocznie tak reaguje material na te wzory z owieczkami ze sa takie bardizej bawelniane nic flanelowe.

Sun7 trzymam kciuki pociuchutku
Belka ogladaj uciki codziennie ja tez czesto robie tak ze wyjmuje ciuszki i ogladam ukladam przekladam wacham :)
miq ja na baldachim sie nie zdecydowalam bo podobno potem w praktyce nie jest to wygodne i tylko zgomardzi kurz, ale to pewenie najlepiej sprawdzic na sobie - ja nie bralam

Ostatnia edycja:
reklama
Sun7 też tak mówiłam, i odwlekałam testowanie jak się tylko da, byłam wręcz zła, że ta @ robi mi psikusy i przyjdzie, aż mąż mnie przydusił i zrobiłam test a tam wypasione krechy. Jak teraz czytam jak każda przed testowaniem przeżywa, jak ja przezywałam to się w głowie nie mieści:szok:

miq ja nie chcę nic poza kołderką podusią i ochraniaczem wydaje mi się że reszta nie jest taka konieczna, a baldachim tylko kurze zbiera właśnie

bellka i oglądaj oglądaj :) będzie dobrze :)

sun no to powinnaś zatestować i wszystko będziesz wiedzieć

A wiecie co usłyszałam tydzień temu na szkole rodzenia od babeczki? ona ma 4 miesięczne dziecko i mówiła że to wiadro do kąpania malucha rewelacja jest i dla rodzica i dla dziecka

Ostatnia edycja:
Ale jakoś strasznie się boję... no tak panicznie boję się testować, że szok... :-( Dlatego wolę poczekać do piątku... bo wtedy to już @ będzie się spóźniał 5 dni... Chodzę do ubikacji i ciągle sprawdzam, czy może jednak ta wredna przyszła....

Moja bratowa ma baldachim, nawet nie umiała wyprasować i mamusia za nią prasowała... i faktycznie sam kurz, tyle że ładnie wygląda. Szkoda, że naszemu bobaskowi nie możemy zapewnić swojego pokoju, będzie miał(osz cały czas mowie w trybie męskim)tylko kącik w naszej sypialni
oglądałam filmiki na YouTube o tym wiadrze np tu Primeiro Banho Lucas - 3 dias Tummy Tube - YouTube
ponoć to jest lepsze dla bobasa bo czuje się bezpieczniej, jak w brzuszku mamy

Cześć... Przechodzę załamanie psychiczne, bo karmię małą butlą. Wiem, przez 3 dni, bo mam kolkę nerkową (ból jak s... sto diabłów) i potem wrócę, ale źle mi. Pewnie przeciwbóowe się dokładają :(

Co słychać? Sun?

Sil bidulko też cię dziadostwo dopadło :* a sio wynocha ;-) tulę

Sun ja wiem że się boisz ale takie zżeranie i niepewność gorsza jest

miq hihi no właśnie ta babeczka mówiła że wiadro naprawdę rewelacja tylko dzieciątko musi z miesiąc mieć żeby je wsadzać w to

jutro kolejne zajęcia, ostatnio zwiedzaliśmy porodówkę i oddział noworodkowy jeszcze :)

reklama
sun a czemu nie chcesz już teraz zrobić testu? Jak jest fasolka to już by spokojnie wyszedł. I byś przynajmniej wiedziała na czym stoisz.

Dziewczyny jak sobie radzicie bądź radziłyście z mdłościami? Mnie zaczyna mulić po śniadaniu i trwa tak do wieczora z przerwami małymi. a dziś w nocy obudziłam się ze zgagą i oczywiście mdłościami.Nie spałam pól nocy. Co dzień się nasilają. Jak tak dalej pójdzie to za kilka dni chyba zamieszkam w toalecie
laugh.gif

Do góry