reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

łohohoho czyżby geniusz sobie nie radził? to co potem fotki będą jak kurier ci dostarczy przesyłeczkę? :-)

ja się doczekać zakupów nie mogę :-D

reklama
hyhy no i dobrze to też potrzebne jest. ja czekam na napływ kasy i będę kupować co nieco też. narazie w sobotę na zakupy się wybieramy spożywcze i w realu mi się podobały ciuszki i w dodatku są niedrogie i dobre jakościowo mam zamiar kupić jakiegoś śpioszka i kaftanika

Ja już po wizycie.
A oto moja Fasolka:
Zobacz załącznik 433963
Ale miałam stresa przed wizytą, ale już mi wszystko przeszło. Widziałam serduszko, i jak narazie jest wszystko w porządku. Następna wizyta za 2 tygodnie.

Śliczna fasoleńka, uspokoiłaś się troszkę?
Fasolka widzisz i po co były te nerwy? ja do następnej wizyty mam dużo czasu a cały czas się denerwuje ah dzisiaj obudziła mnie paskudna zgaga:(

ale też bym już chchiała chociaż jakąś pierdułke kupić ale sie boję:(

Ostatnia edycja:
miq na zgagę migdały najlepsze lekarstwo tylko takie w łupinkach brązowych.
Nerwy były uzasadnione, bo ten brzuch nie powinien się tak napinać. Dostałam inny magnez więcej porcji na dzień i mam się obserwować. A kolejna wizyta już za 2,a nie 3 tygodnie, tak więc jakiś tam niepokój jest.

Netka ja to w ogóle muszę przejrzeć te listy co mi potrzebne jeszcze, bo z ręką w nocniku zostanę ;-)

hih no tak ja nie mam w sumie nic jeszcze poza jakimiś ubrankami, a na nie tabelkę sobie machnęłam żeby nie zostać jak dziewczyny bez ubranek w małym rozmiarze ;)

reklama
Do góry