reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczynki, a chcecie może zdjęcia Amelci?

nie czekając na odpowiedź oto one i jedna z jej bezcennych min

Witam ,dziewczyny !!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie... Nie wiem nawet jak was nadrobic, chyba potzrebowałabym trzech dni ,:):):) Nie było mnie tak długgggggggooooooo , bo u mnei same problemy, była ok 2 tygodni w szpitalu w Krakowie na patologii ciąży, mój mały skarbek ma problemy z serduszkiem, lekarz zauważył jakieś szmery i nie równe bicie , z jedną komorą coś nie tak, ale jestem dobrej myśli. Za tydzień zaś musze jechać na badania , a co u Was pisze pokolei/:p Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie

Wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie ma pooć dobry wpływ na istniejące sprawy i problemy.
Głaskaj brzusio graj muzykę i odpoczywaj a sie uda :)
Dużo zdrówka obojgu życzę :) trzymam za was kciuki :)

donia 1980
Jaką masz śliczną Smerfetkę !!
tylko Gratulować !!!

Hejka Dziewczyny...
Ach jakie te nasze forumowe dzieciaczki są prześliczne :)
A u mnie jakos dziwnie... Czuje sie jakos dziwnie... Wczoraj jakos duzo śluzu, brzuch bolał, myślałam ze @ przyszła a tu nic... Dzisiaj podbrzusze znowu bolało i co jakiś czas pobolewa... Wzdęcia i jeżdzenie w brzuchu mam, a do tego czasami (.)(.) troche swędzą... Zgłupieje kiedyś...
Atanku żałuję że nie mogłam być z Wami ale juz Ci wytłumaczyłam dlaczego...

reklama

Dziewczyny macie Pozdrowienia od Iwaska,
czuje się już dobrze czeka na wyniki badań,
mają jej dziś zmienić antybiotyk,
bo tamten co brała przez 5 dni jej nie pomagał ...
Ma nadzieje,że już niedługo wyjdą do domu
;-)

Ostatnia edycja:
Do góry