reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
atanek dziękuję :) po dwóch dniach ciężkiej pracy serniczek jak znalazł :tak:

zrobiłam rozdział :szok: :cool2: jeszcze jeden typek i mężowi skończyć muszę do piątku

M. wrócil i chyba sie zaraził ode mnie bo nos zapchany i ooo... nie dobrze,
Atanku serniczek wyglada smakowicie - moze sama cos jutro upieke... hmm
Faktycznie dzieci forumowe sa przesłodkie i takie kochane

a ja niemam humorku dzisiaj brzuszek mnie boli i jedynie co zaopserwowalam ze amelka zawsze z prawej strony byla a teraz jest na srodku i sie nad pempkiem wypina caly dzien..

moj tez bardziej woli prawa strone :) ale to taki wiercipieta ze sie przemieszcza ciagle i nie wiem czy jest glowa w dol bo mam wrazenie czasem ze lezy sobie na pleckach tak jak na tych poczatkowych USG

przyszłam na chwilkę.A propo dzieci ja odkąd mała jest głową do dołu, słabiej czuję ruchy jakoś tak delikatniej kopie :-)
A propo sernika ja mam ochotę na taki sernik z ciemnym spodem i górą,ale nie wiem co to za przepis jest
o znalazłam na taki CIEMNY SERNIK

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Co się wczoraj działo wieczorem, bo jakoś nie miałam czasu siedzieć... Byłam tak strasznie senna, że padłam....

reklama
Siemka z rana :-).
Ja na nogach już od 7:30 bo oczywiście jak tylko mój zakład pracy został dzisiaj otwarty,tak się telefony zaczęły :/ były już 3 jeszcze 2 i limit na cały tydzień wyrobią hyhyhyhy.
Ja właśnie otworzyłam domowe spa,siedzę z nogami w misce i się moczę :-)
Czekam na kuriera bo mi napisali,ze dzisiaj ma być :-)

A miałam wam napisać i zapomniałam. Wczoraj u gina dowiedziełam się, ze z nospą nie ma co przesadzać. Niby na płód nie szkodzi i w ogóle och i ach, ale częste przymowanie (czytaj codziennie) może powodować skracanie się szyjki.

Do góry