reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku im dłużej Amelka posiedzi w brzuszku tym lepiej dla niej ;-) uwierz! I tak już do 2 tygodni ją pewnie zobaczysz więc w porównaniu do tych 8 miesięcy wyczekiwania to już pikuś i na pewno szybko Ci zleci :-p

reklama
Atanku skurcze porodowe muszę trwać co najmniej 3 godziny regularnie. Inaczej te skurcze nic nie znaczał... Mogą być słabe ale regularne a nawet mocne ale nieregularne są tylko przepowiadającymi. W 38 tygodniu masz prawo juz takie odczuwać, więc spokojnie :tak: Jak ja poczułam skurcze porodowe to stwierdziłam ze te wszytkie poprzednie co czułam to był pikuś przy tych porodowych.

Magdalena śliczny!!! :* mój to w ubrankach komicznie wygląda bo wszytko na niego takie duże :-D

Neciuszka nie złosc sie :) rozbawilo mnie ale wspolczuje Ci z calego serca, mam nadzieje ze bedziesz mogla juz zajadac ser itp bez problemów,

Atan spokojnie daj czas Amelce nic na sile, podobno liscie malin pomagaja na rozwieranie sie szyjki czy cos wiec jak tak bardzo chcesz juz szybko to moze sobie kup?

ja wlasnie zjadlam rosól i leze pod kocem, wyganiam wirusa na calego, powinnam zabrac sie za sprzatniecie w komodzie bo po przemeblowaniu w sypialni M. nie ma dostepu do swoich ciuchow i powinnam mu je przełozyc ale jakos a to forum a to obiad i oo

k&m ja leze i odpoczywam jak na razie byl 2 mniejszy skorcz.. wiec to tylko przepowiadajace a i zgagi niema wiec zajadam ze hej ;-) juz 2 bulki zjadlam i zaraz wafelka zjem ;-) mam apetyt a maz spi...;-/ a chata wolna i myslalam ze sex a tu dupka...

ok jestem po wizycie i od dziś na L4 :-)
Mała się pięknie rozwija. Szyjka 32 mm. Nie wiadomo dlaczego brzuch twardnieje, przyczyną może być to,ze dziecko jest już główką do dołu. Na twardnienie dostałam większą porcję magnezu, tzn 3 razy dziennie po 500

zafasolkuje i poco znowu sie stresowalas? super ze mala w dol i ze rosnie ;-)

reklama
Kurczę mam tyle pracy, że nawet nie dam rady was nadrobić :zawstydzona/y: i do tego mała kopie jak szalona...chyba będzie sportsmenką :-)

Do góry