reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magdalena dobrze że na codzień jesteście sami :) ja to się boję co będzie jak urodzę :eek:

Fasolka napisała mi że malutka zdrowo sobie rośnie wszystko jest w porządku, niepotrzebnie panikowała ;)

Czyli jak zwykle fasola panikowała....ale dobrze że z mała i z nią wszystko ok:):) to teraz tylko L4 i wypoczywanko...

reklama
Ja już po wizycie.
A oto moja Fasolka:
Zobacz załącznik 433963
Ale miałam stresa przed wizytą, ale już mi wszystko przeszło. Widziałam serduszko, i jak narazie jest wszystko w porządku. Następna wizyta za 2 tygodnie.

no fasolka ta panikara jedna,. w dupcie ja nakopac tylko :tak:

neciuszka: ja zapomniałam o tym programi napisać juz wczesniej bo ogladam go juz od co najmniej tygodnia ;-)ale skleroza ze mnie.
No ja mam w domu takie jedne spodnie 44 i własnie dzisiaj zamierza sw nich do gina jechać ,bo te jeansy to mnie tak uciskaja ze boej sie ze niuni niewygodnie no i za długo trwa wkładanie i ściaganie tych spodni a u gina chce ta czynność robic jak najszybciej :-p

Ciesze sie ze ja z tesciami widuje sie na obiadkach, ale zastanawiałm sie jak to bedzie z karmieniem, mam nadzieje ze mi nikt nie będzie zagladał bo jakos te znie mam chceci cyckiem świecic przy ludziach

belka:
gratuluje slicznej kropeczki, lada tydzien a a juz będzie wieksza i coraz wieksza :-)

Hahaha Fasolka to nasza panikara forumowa number One!!! :-D Cieszę się ze wszysto w porządku!

Magdalena
u nas teść się obraził i nie zagląda do wnuka... a teściowa chodzi przy nas na paluszkach i ani myśli się przeciwstawić czy zrobić coś czego my nie chcemy :tak: więc na razie jest super!

Dzisiaj coś malutki durnia klei... co dwie godziny na niamu woła :eek:

Belka super!!!! Cieszę się że fasolka zdrowa!!

fifka ja tez czekam za Amelka ale skurcze mam nie regularne i rzadkie a na ktg brak bo jakos tak niedzialam u lekarzy cisnienie mi skacze zawsze i mala sie ruszac wtedy niechce ;-) wiec dzis jak nic bedzie sex i zrobimy z mezem sernik z brzoskwiniami ;-)

belka śliczna fasoleczka ;-) gratuluje udanej wizyty ;-)

zafasolkuje no nic nie mowie jak zwykle nie potrzebnie nam panikowala ;-) super ze łucja rosnie ;-)

no i co mam skurcz... teraz a nie na ktg ahh

Ostatnia edycja:
atanku: ja sobie powiedziałm ze jak zacznie sie zbliżać mój termin porodu to robie wszystko co nie dozowlone, dotykanie brzuszka i masowanie go, smyranie sutków, bieganie z mopem i mycie podłogi, zacznę robić ciasto drożdzowe na bułeczki no i seksi obowiązkowo :-D

Fifka no Bartuś dziś co pół godziny! :/ czasami ma takie fazy,(normalnie starcza mu jeden cycek) a tak possie 20 min, zasypia i za 5min się budzi i znó do cycka więc w końcu obydwa cycki mam puste i sflaczałe i wtedy ratuję się herbatką na brzuszke (przynajmniej korzystam bo wtedy ją wypija a tak to nie chce). I dziś tak mam od rana, teraz zasnął znów po wypiciu herbatki, mam nadzieję, że na dłużej!
No i skorzystałam i zrobiłam mu obiecane Lami zdjęcie :-)

Zobacz załącznik 433969

reklama
Lamiav no jado terminu maam jeszcze czas ;-) ale liczac termin z usg ostatniego to dzis powinnam rodzic a jakos tego nie czuje choc skurcze sie czasem pojawiaja..

magdalenko ojoj jak spi ;-)słodziasto;-)

Do góry