reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiecie co, jeszcze 7 tyg nie ma a mi się już brzuszek zaokrągla, lekarz mówił, ze szybko może wyskoczyć bo szczupła jestem, póki co schudłam, znowu spadłam poniżej 50 kg a jem więcej

reklama
Czesc dziewczyny:)

MIg gratuluje pieknego zdjęcia fasolki no i serduszka:):)
Dziewczyny piękne brzuszki i tyłeczki...:):)
No i oczywiście dzieciaki przecudne:)

A ja dzisiaj jeszcze nie poszłam do szpitala,bo miejsc nie mieli i mnie zapisali na przyjecie na jutro,wiec dzisiaj jeszcze w domku posiedze, odpocznę i w ogóle:):)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj bo sie kilka nazbierało no i SUN kciuki za dwie krechy:):)

Madziu możesz jakoś zmienić ten wierszyk ale mnie nie wyrzucaj:):)

Ostatnia edycja:
lamiav cudny brzusio
dziewczyny lekarz mnie skierował na te podstawowe badania, mogę je zrobić teraz czy bliżej następnej wizyty?

Fifka Konradek ślicznusi :-D
lamiav super brzuszek, i wydaje mi się że się zrobił taki pełniejszy, ale nie obniżył się, ale to bardziej doświadczone dziewczyny muszą się wypowiedzieć :tak:

magda dla ciebie: Zobacz załącznik 433897

miq: lepiej przed wizyt,ą zrób zebys miała na świeżo wyniki badań , mi tak kazał zawsze robić

balka: no tak tez zauważyłam ze sie zaokrąglił , i mam teraz piłkę lekarską :-D

slogan: to kochana sie trzymaj, i jakoś musisz przetrwać ten trudny czas, myslami bede z tobą

neciuszka: jestes , co tam dzisiaj zajadasz, bo ja musze zaczac sie lepiej odżywić bo ostatnio to jest m same niezdrowe rzeczy, normalnie masakra a nie mam pomysłu na cos lekkiego i zdrowego

Ostatnia edycja:
Lamia brzuszek cudo :**** A opadł lekko bo no i dziecko i brzuszek robią się przecież cięższe :-)

Fifcia Konradek przecudny. Mi się wydaje czy ma rude lekko włosy?

reklama
Do góry