reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq a ja niedobra zła ci zapomniałam powiedzieć że śliczna ta twoja fasoleczka

bellka to się pochwalisz mam nadzieję fotką :)

jak coś omijam krzyczcie bo ja teraz jak robocik funkcjonuję

reklama
fasola: ja tez zawsze panikuje, tylko w taki sposób ze mój mózg działa jak szlony tysiąc mysli na minutę, ale nic nie mowie tylko przemyślam :-)i marzę juz byc po wizycie i wiedziec ze wszystko jest oki

bellka;: to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&za twoja wizytę

wiecie co mój biust jak był mały tak jest, i nie wiem czy bede mogła karmic czy nie bo co to w takim małym cysiu sie malka zmieści

Miq spokojnie, prawdziwe objawy ciąży zaczynają się dopiero kolo 7-8 tygodnia :tak: Choć życzę ci ciąży bez niespodzianek ;-)

Sun powodzenia!! Ale nie nakręcaj sie żeby później ci przykro nie było... zaciskam kciuki!! &&&&&&&&&&&

Ael no no no.... ładnie :-D My naszego spłodziliśmy w Maju więc jeszcze troszkę czasu :-)

Fasolka w takim razie powodzenia na wizycie!!! Trzymam kciuki &&&&&&&

Belka
tobie również powodzenia na wizycie!!!

Mineralna
a tobie co? Co się stało z tym facetem?

Aaaaa chciałam coś napisać i juz mały woła jeść..... heh :confused2: zaraz wracam....

reklama
Dziewczynki właśnie spojrzałam i ja @ powinnam mieć wczoraj .... źle wcześniej obliczyłam.... tak więc jestem dzień po @ więc zobaczymy

Do góry