reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki

Atan:
piękny prezent twoja niunia dostała :-)
Ael: no proszę jak tyłeczkiem zachwyca , tylko czekać na lato i pokazywać swoją figurkę ;-)

co do włosów to moje też zampomniały zalśnić bo mam takie byle jakie ak miałam :-( także może nie będa mi leciały później skoro nie urosły :-D

No wstałam ,zjadłam, siedzę ale zaraz się kłade , do 20stej kupe czasu a już bym chciał mieć tą wizytę za sobą u gina i ciekawi mnie co powie o tych moich wynikach cukru

reklama
Siemka z rana :-)
Byłam w pracy, ale że tłumok miał po raz milionowy te same pytania, to się zabrałam i wyszłam i przyniosę im L4 z dzisiejszą datą ;-)
Teraz jestem u rodziców na karmieniu zwierzyny :-) o 11 idę obskoczyć bank, a na 13:30 mam gina. Tak więc kobietki trzymać kciukaski za mnie i maleństwo

ten miesiąc był zakręcony, od 8 do 28 dc brałam costangus (jak masz długie cykle warto spróbować) dzięki tym tabletkom (tak mi się przynajmniej wydaje) dostałam tydz wcześniej owulację, ból był bardziej intensywny niż zwykle. Tydz później zaczęły mnie swędzieć cycuchy, a 38 dc nagle zaczęły mnie bolec piersi, czego nigdy nie miałam przed @ szyjka macicy cały czas wysoko i nie wiem czy to objaw ale strasznie mi burczy w brzuchu jak coś zjem a nie miałam tak wcześniej. Częściej jestem głodna i chce mi się spać. Mdłości póki co mam słabiutkie. Test mogłam zrobić już w 32 dc ale nie chciałam wierzyć, że się udało a 39 dalej się bałam a w 41 już grube krechy. Nadal ciężko mi uwierzyć. Aż się boję, że tak dobrze się czuję

fasolka: powodzenia, i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun: na kameralnych jest taki folder Vademecum Cięzarówek i tam dziewczyny z naszego forum opisały swoje objawy ciązy i sa jeszcze inne pytania i odpowiedzi to sobie popatrz

Ael...powiedz mi od kiedy zen szen zaczal dzialac na Pawla...bo moj M zaczal brac przed wczoraj a ewentualnie na dni plodne za jakis tydzien sie wyrobi? :-D

Jak za tydzień płodne to się spokojnie wyrobi. Na mojego Pawła żeń szeń zadziałał tak na dobre po paru dniach.

Cześć dziewczynki...
Nadal brak @.... (.)(.) nadal bolą... jak dziś lub jutro się nie pojawi wredna to testuję dopiero w piątek....

A powiedzcie mi kochana jakie wy miałyście objawy ciąży???? Jakieś swoje odczucia :-)

Ja powiem Ci, że miałam mało objawów i na ciążę i na fasolkę. Tylko jakaś euforia mnie ogarnęła i tyle. :-)
Trzymam kciuki za Twoje testowanko &&&&&&&&&&&&& :-)

Cześć kobitki :)

witam się zwarta i gotowa do pracy i dokuczania wam :p

No poczekaj bo ja Ci mogę dokuczyć ]:->

Wiem kochana.... Jak coś to 21 idziemy z mężem do androloga i zobaczymy co nam powie...

No to kciuki też trzymam za wizytę, co by pomyślnie przebiegła :-)

Witajcie kochane
co tam ciekawego słychać?

Stara bida ciężarówko :-) Lepiej mów co tam u Ciebie, jak się czujesz :-)

Fasolko kciuki trzymać będę :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DZIEWCZYNY, WIECIE ŻE ROK TEMU DOKŁADNIE ROK TEMU DALIŚMY ŻYCIE NASZEMU DZIABĄGOWI!?!?! :szok:
I potem dokładnie 15 dni później robiłam test :-)

Ostatnia edycja:
Ael czuje się dobrze, jakbym nie musiała iść do pracy to powiedziałabym, że fantastycznie:tak: Jak na razie to bolą mnie tylko cycuchy, wszystkie staniki już są za małe a miałam rozmiar D. Nie mam mdłości ani wymiotów, czasami lekko mnie tylko muli. Mam nadzieję, że wszystko dobrze z maluszkiem

Witajcie kochane...troszke mnie tutaj nie było ale tyle problemów i mała dotego mam lekka depresje ale nie poporodową eh...

jakies nowe fasolki?jakies maleństwo na świecie?

Ael czuje się dobrze, jakbym nie musiała iść do pracy to powiedziałabym, że fantastycznie:tak: Jak na razie to bolą mnie tylko cycuchy, wszystkie staniki już są za małe a miałam rozmiar D. Nie mam mdłości ani wymiotów, czasami lekko mnie tylko muli. Mam nadzieję, że wszystko dobrze z maluszkiem

A czemu miałoby coś złego się dziać. Na typowe mdłości jeszcze czas, ciesz się póki ich nie masz. Z maluszkiem dobrze bo przecież pamiętasz jak Ci wyszedł test, dwie mocne krechy, czyli hcg było mocno stężone więc to dobra oznaka :-)

Hej mineralna

Żadna depresja tylko mała i problemy pewnie przerosły. To minie, cierpliwości :-)
Głowa do góry.
A tutaj po staremu. Dziś tylko Soglam idzie do szpitala na wywołanie porodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ael my byśmy zginęły bez Ciebie. Jak na następnym usg będzie wszystko dobrze to od początku marca idę na L4:-D Strasznie bałam się rozmowy z szefową, miałam Wam napisać w piątek ale już nie było kiedy. Z tego wszystkiego wyszło, że nawet się cieszyła, ale nie mogę iść od raz na zwolnienie bo wyjechała dzisiaj na 2 tyg do Ameryki na urlop. Przy okazji dowiedziałam się, kto tak naprawdę u Nas rządzi w firmie, i że mogłam zostać na lodzie, a tak pójdę na L4. Będę miała płacone chorobowe do porodu, niestety macierzyńskie już mi się nie będzie należało, ale będę się martwiła później

Do góry