reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka witam z rana.... :-)

Powiedz mi kochanie jakie ty miałaś objawy w tym m-c w którym zaszłaś w ciąże.... ????

takie jak cały czas przy braniu dupka czyli mdło itp, jedyne co to miałam śluzu więcej ja akurat przezroczystego wodnistego ogólnie nic szczególnego

takie jak cały czas przy braniu dupka czyli mdło itp, jedyne co to miałam śluzu więcej ja akurat przezroczystego wodnistego ogólnie nic szczególnego

No ja też mam troszkę śluzu, ale nie jakoś szczególnie dużo... Bolą bardzo (.)(.) wczoraj miałam wieczorem wrażenie, że zaraz mi spłoną... Ale zobaczymy co będzie.... Dzisiaj powinna przyjść ta wredna... Nie nakręcam się, bo jakoś podświadomie czuję, że jednak zawita u mnie ta wredna @... ale dzisiaj zauważyłam, lekkie mdłości... tak troszkę mi nie dobrze.

magda dobryyyy :)

sun z tymi objawami to wiesz sama że mogą być na @ i na fasolinkę. Trzymam kciuki żeby na fasolinkę, ale jak nie to głowa do góry cyc do przodu to i owo na męża i działać dalej :)

magda dobryyyy :)

sun z tymi objawami to wiesz sama że mogą być na @ i na fasolinkę. Trzymam kciuki żeby na fasolinkę, ale jak nie to głowa do góry cyc do przodu to i owo na męża i działać dalej :)

Wiem kochana.... Jak coś to 21 idziemy z mężem do androloga i zobaczymy co nam powie...

reklama
Do góry