reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
haha no powiem ci że chyba się skończy na pokarmie bogów na tą drugą kolację ;) czyli buła z pasztetem ;)

oooo widzi dobrze dobrze będzie po wypłacie to poszaleje w kuchni napiekę :D

Atanek weź mi nawet nie mów bo ja już czasem nie wiem co jeść przy takiej ilości posiłków na dzień

zdjecia z bociankowego na fb ;-)

a ja chyba wyrodna synowa bo mowilam ze tesciowa sie obija z praniem bo od remontu nic nie prala.. i co wlaczyla teraz pralke chyba uslyszala az mi glupiutko...

Ostatnia edycja:
ja to nie wiem o bożym świecie więc oświećcie mnie kiedy tłusty czwartek jest?:sorry2:
16 lutego będziemy dupska opasać;-)

Wiesz jak nie wiesz co zjeść na kolację, zjedz pasztet :-D
I ja naprawdę nie wiem czym się zachwycacie. Dupę to ja mam jak hipopotam :dry:
buhahahahahahha pasztet mnie rozwalił
masz tki tyłek, że nawet ja bym miała ochotę go klepnąć ;-)

Ael, dziewczynek nie lubię :p ale mam fioba małego na punkcie tyłków :D
hmmmm a ja (.)(.) nawet mój mąż się ze mnie śmieje,że się kobietkom w cycki patrzę hyhyhy

Ael błagam o radę, co na pleśniawki?
właśnie mama przez skype wypatrzyła u mojej małej i to jest pewnie przyczyna tego, że nie chce jeść plisss poratuj

masz tki tyłek, że nawet ja bym miała ochotę go klepnąć ;-)

hmmmm a ja (.)(.) nawet mój mąż się ze mnie śmieje,że się kobietkom w cycki patrzę hyhyhy

No kolejna zboczona! Ja nie wiem tylko czy Paweł pozwoli Ci mnie klepnąć po tyłku XD

Ael błagam o radę, co na pleśniawki?
właśnie mama przez skype wypatrzyła u mojej małej i to jest pewnie przyczyna tego, że nie chce jeść plisss poratuj

Kochana a na pewno to są pleśniawki? Zważywszy, że mała wymiotowała, mógł się w buzi pojawić częściowo strawiony pokarm, który wygląda jak serek, może gdzieś mała nie przełknęła i zostało i to właśnie jak pleśniawka wygląda. Musisz popatrzeć Amelce w buzię i jak zobaczysz takie białe kropki to spróbuj jedną dotknąć i czy nie schodzi. Zejdzie to tylko mleko, nie no to musisz w aptece poprosić o żel do aft i pleśniawek dla dzieci. Nie wiem jak tam w belgijskich aptekach, ja mam Aphtin dla dzieci. Ale wątpię, żeby mała miała pleśniawki. Musiałabyś mieć mocno brudny smoczek by się pojawiły, a raczej wątpię jeśli butelki myjesz co karmienie.

reklama
Ael nie wiem kiedy przyjadę :-))

Atanek taki tyłeczek jak Ty masz to ja mam obok siebie w domu :p więc ja lubuję się w tyłkach ;-)

Do góry