reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan nie wiem.... samo spadło... ja już na drugi dzien po porodzie prawie nic nie miałam... a teraz po tygodniu to mogę w bikini wskakiwać i na plażę XD Jedyne co to skóra jest mięciutka.

Netka nie gadaj głupot, tobie te spadnie :-)

Ael fajnie by było jakbyś nam tą paczkę wysłała bo my deficyt małych ubranek mamy XD Bo te 62 romiar to Konrad się topi.... a 56 mało mam...

fifkaL jaki piękny maluszek a czy on do twojego męza podobny ?:-)

wow ale laska sie zrobiłaś, ja to przed ciaza nawet taka płaska na brzuchu nie byłam :-D

ide leżec bo mnie cos uciska

czesc kochane...co tam slychac? dawno mnie nie bylo, ale siostra mojego M miala zapalenie wyrostka i musialam im tu pomoc troszke, wiec nie bylo czasu...:-(
Fifka....mignalmi sie twoj brzusio...osz kurde jestem w szoku:szok: ales ty szybko schudla...no nie...cudnie wygladasz, zazdroszcze!
Atan...piekny duzy brzuchalek, Amelcia tam super domek ma...tylko mam nadzieje, ze juz niedlugo ciotka zobaczy swoja ulubienice!:-D a rzeczy super...ej tez chce taki kupon na spacer z Amelka!:-)
Fasola...tobie tez brzuszek wystrzelil....rzeczywiscie sporo podrusl ostatnio...fajnie:happy2: biore garsc fluidkow!:-)
mnie natomiast po @ zaczely pokazywac sie syfy na ryju i to takie bolace, ze hoho...normalnie zeswiruje zaraz...nie wiem juz jak je przykryc...dobrze, ze sa tylko na czole, to jakos grzywa mnie chroni,bo wygladam jak potwor:-D

chcesz kupon to musisz taki dac ;-) bo go dostalam w prezencie ;-)
a dziekuje mili za mile slowa i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry