reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

masakra lachony, przez Was mam pełna gębę śliny. Już wiem, ze jak tylko wyjdę z tyry to lecę prosto do sklepu po słodkie.
Po dzisiejszym dniu mam tak dość tyry, że na 98% biorę od poniedziałku L4 i niech się tutaj bujają. Mam nadzieje, ze się burak nie wystraszył i jutro przylezie się szkolić. W razie czego procedury są opisane, jutro lecę po podpis szefa.

reklama

jej ale smakołyki :szok: daj kawałeczki ... aż mi ślinka cieknie chlip ... łoo .. piękne Ci powychodziły te palacuszki,a jak wyrosły :-D

Pyscek, nie nerwujsja to jest normalne, przypomniało się ciulowi, że on tej pracy przed ostatnią akceptacją w ogóle nie czytał ;-)
Mogła by się Lamiav zjawić bo mam do niej bysssnesss
przeczytał bo on jest taki że o przecinek się czepia :crazy: ale coś poprawię ale nie wszystko i rzucę mu w twarz :-p
Laura, gratuluję :)

Pyscek, nie poprawiaj, daj mu to samo, zobaczysz, że podkreśli co innego, albo wcale ;) Mówię z doświadczenia :)

To jak Necia się będzie chwalić, to ja też :)

Zobacz załącznik 431558
,
i tak zrobię :-) śliczny torcik czyżbyś miała urodzinki ??

Torcik dla mojego męża, już go nie ma ;)
Necia, a mnie na widok Twoich ślina pociekła na laptopa :p Ale naleśnikami się zadowolę.

Fasolka, pewnie, że uciekaj na zwolnienie. A gościem się nie przejmuj, jego problem

hihi Pyscek wyrósł jeden ten od ciebie, bo rafaello od lami z przepisu bez pieczenia, a to piernikowe to kupiłam wczoraj.

Atanek już pakuję i wysyłam do poznania ;)

Fasolka też chcesZ słodkie? To łap już u ciebie leży ;)

reklama
Do góry