reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej... widze ze wiekszosc ucieka a ja wchodze ;)
Fifka gratuluje przeslicznego Synusia... W koncu sie doczekałaś...
Atanku tylko nie skurcze, ja chce jeszzce brzusia podotykac :)
Fasolko nio nio, ale z Ciebie laseczka....
Olcia zazdroszcze slubu, a w sukience pieknie wygladasz...
Soglam gdzie tu sprawiedliwosc, tyle sie nacierpialas, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&
Natkusia pieknie wyglądaliście :)
Neciuszka odpocznij i wracaj do nas :**
Buziaki Kochane :)
ps. mam nadzieje ze nikogo nie ominełam :)
a zapomniałam o moim Kochanym Pyszczku, przepraszam... Kochana po bromku moze tak być, dasz rade ten miesiac, ja bralam przez 4 mies... A kociak, akwarium i chomik świetny :)

Hej dziewczynki....
przyszłam się pożalic....samolubnie tak...eh..

Byłam dzis na kontrolnym usg sprawdzic jak się fasolka roziwja....i
znów mamy pecha:(:(
Zarodka nie umiał gin znalezc, okazało się ze jest malusienki-
zdecydowanie za mały jak na 8 tydzien, serca nie ma, pecherzyk
zółtkowy za duzy...ogólenie wygląda żle...a w zasadzie tak jakby ciąza
przestała się rozwijac...znowu:(:(
Gin daje kilka procent szans ze cos zaskoczy i jednak zarodek
nabierze rozpedu i się rozwinie.
W srode mam się znowu stawic na usg sprawdzic jak sytuacja i wtedy
podejmiemy decyzje co dalej....:(:(
Wstepnie juz wspominał o badaniach genetycznych i fosfolipidowych...
eh strsznie mi przykro....
wiadomo ze nadzieja do środy jest...ale:(:(
prosze o trzymanie kciuki....

Nie wiem co napisać .... Kochana maluszek na pewno da sobie radę!! Zobaczysz w środę tu wejdziesz i napiszesz że wszystko jest dobrze!!:*:*:*

witam madziulek jak u ciebie kiedy do ginka?
madziulek dawalam troche zdjec wiec sie cofnij ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry