reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ostatnia edycja:
Sog...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochanie tak bardzo sciskam za ciebie kciuki, ze chyba sie udusze!!! wierze mocno, ze bedzie dobrze! bede mocno sie modlila o ciebie moze to cos pomoze a ty musisz byc silna i sie nie poddawac!!!!

AAAAAA mam skurcza jak nic to skurcz moze tylko przepowiadajacy ale przy skurczu boli mnie tez kregoslup :eek::szok:
Atan ty mnie tu nie nerwuj...bo ja to przez ciebie i Fifke chyba WYKITUJE tu zaraz :-) o dzizasss...:-)

Natkusia...pieknie wygladalas...alez ty wszystkie jestescie ladne!:-)
Fasola...uhu uhu...ja to chyba zaraz padne z wrazenia...lasencja jakich malo...i kobito jakie ty obsacy wysokie nosisz:szok: mega seksi!!!!! bardzo mi sie podoba!:-) zebym sie w tobie nie zakochala przypadkiem:-):-)

PYSCEK...spiochu ty jeden! pamietaj, ze niedlugo czas staranek, co za pozytek malz bedzie mial ze spiacej krolewny?:eek:

Dzięki milia no obcasy noszę i butków mam mrowie i tak za nimi tęsknię :-) Dlatego pisałam,ze jak wrócę do formy po porodzie to balerinki rytualnie na środku podwórka podpalę hyhyhyh

Ok ja uciekam bo mi się kanapa zwolniła, pojadłam ciastek i idziemy z Lusią wypoczywać :-)
Do spisania :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry