reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasola...podziwiam przez te obcasy...ja umiem w miare chodzic i wszystko jest ok, ale wytrzymuje bardzo krotko....chociaz wiem, ze wtedy czuje sie najseksowaniejsza na swiecie. dlatego zazdroszcze ci takiego stylu:-)

reklama
mili ja napawde nie chicalam was straszyc ja sie sama zdziwilam ;-) ale spokoj jak na razie ;-)

maz niedlugo prace konczy ;-) wiecie co jakis dzis mam dzien ze co chwile jem a i tak znowu glodna a niewiem na co mam ochote...

lamiav zapomnialam mam jeszcze ptasie mleczko ;-) 2 kolorowe biało czerwone ale smak waniliowy ;-)niestety nie truskawkowy...

ide se zrobic chlebek ;-) grzankowy ;-)

Ostatnia edycja:
Atan...jakby cos sie dzialo to dzwon do mnie o kazdej porze dnia i nocy, pamietaj!:-)
ja zmienilam firanki w duzym pokoju dzis...i nawet niezle co wyglada...:-) ale rece mnie bola jak jasna chole.ra!

pewnie ten ból normalny tym bardziej że nie dokucza bardzo więc nie będę panikować :] dzięki :*

A ja tak jak Ty Lamiav panikarą jestem straszną.. Nie wyobrażam sobie jak będę bliżej porodu, chyba zwariuję ;-)

Atan ubranka już na Amelkę czekają, słodusio :-) ale masz super akwarium :szok: uhummm..

nono kolejny mały przystojniak nam się pojawił :-D
Ael Pozdrów Fifkę! Dała radę i dzielna z niej kobita teraz już będzie tylko lepiej :] Niech wraca do Nas bo tęsknimy :*

A tak na marginesie.. Któraś z Was jest może ze Śląska?

Ja jestem.. z Zagłębia :p

eee

tu wyglądasz tak niewinnie, a teraz Stalin w spódnicy :p

pięknie !!

Witam się wieczorową porą :)
Doję kakao i Was nadrabiam powoli, bo wenę dzisiaj miałyście... :szok:

Sog kochana bądź dzielna i myśl pozytywnie :***
Ja będę o Tobie pamiętała w modlitwach.
Nie poddawaj się proszę. Cuda się zdarzają!! &&&&&

Ostatnia edycja:
a pisalam ze jem grzanke ze ide zrobic nikt nie pisal ze chce ;-)
ale juz zjadlam ale moge ci zrobic chleb tostowy jest i zolty ser tez ;-) i majonez i keczupik bo tak zajadałam ;-) 2 grzanki ;-)
a u mnie w domku juz spią tesciu spi tesciowa spi wnuk spi bo dzis u nas nocuje tzn u babci i dziadka 5 latek a ja czekam za mezem juz jedzie ;-)

no nie aga przez ciebie musz iesc zrobic se kakao ... ahh ;-) znowu musze tylek ruszyc do kuchni i po schodach isc... ahh dobrze ze tylko 7 schodow ;-)

reklama
no Fasolka ja bym się na takich szpilach zabiła :-D ślicznotka z Ciebie, nie ma co ;-)

Ok dziewuszki ja śmigam też spać, jutro szkoła :confused2:

Dobrej nocy :*:*

A Ty Atanku nie wariuj z tymi skurczami ;-) buzi

Do góry