reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav specjalnie dla Ciebie moja mała już zapakowana zaraz mąż leci na pocztę i wyśle a Ty czekaj na kuriera :-p
SDC10515.JPG :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Pyscek a mi wyślesz jedno akwarium? :zawstydzona/y: tak na kilka dni :-)

Atan ja to tak wszystko przeżywam ;-) dobrze, że przynajmniej dowiedziałaś się jak wygląda skurcz hehe .. tylko Ty jej tych wszystkich ciuszków i butów nie pokazuj bo na jej miejscu to szybciej bym się pchała na świat :laugh2:

Natka ona nic nie widzi schowane w komodzie ;-)
a kto mowil ty czy lamiav o komodzie powiem wam ze gdybym nie kupila jej to w zyciu bym nie spakowala nigdzie jej ciuszkow niby mam ich duzo bo duzo dostalam ale wieszcie male to a miejsce i tak zajmuje ;-)
ja sie boje tych skurczy tych potem beda straszne .... bede sie skrecac jak nic...

jeszcze ci sie pyscek rozmnoza ;-) to mi jednego podeslij klatke mam ;-) i trociny i jedzenie mi zostalo po moim chomiczku ;-)

Ostatnia edycja:
Soglam kurcze jakie to niesprawiedliwe :-( będę się modliła za Was i żeby w środę były dobre wiadomości...
Zróbcie też badania kariotypu Twoje i męża. Ale wierzę, że maleństwo do środy ruszy.

A mi Fifka zabrała termin i teraz będę się bujała do Bożego Narodzenia niczym słonica

Pyscek haha będziesz miała małe chomiczki :-D:-D ja kce takie akwarium!
Atanku chyba Lamiav mówiła o komodzie.. To tak się mówi ale tych ubranek jest pełno, ja też nie wyobrażam sobie nie kupować komody - obowiązek :] Co do skurczy eee, każda musi przejść :sorry: ale jakie SZCZĘŚCIE jest na koniec tych bóli ahhhhh :tak::-)

reklama
Dzięki dziewczyny.....a ja czuje się jak w dniu świstaka....trzecia ciąża i trzeci raz to samo słyszę od gina....porażka....
tak bardzo liczę na ten cud....nadzieja umiera ostatnia...eh

Do góry