reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pewnie ten ból normalny tym bardziej że nie dokucza bardzo więc nie będę panikować :] dzięki :*

A ja tak jak Ty Lamiav panikarą jestem straszną.. Nie wyobrażam sobie jak będę bliżej porodu, chyba zwariuję ;-)

Atan ubranka już na Amelkę czekają, słodusio :-) ale masz super akwarium :szok: uhummm..

nono kolejny mały przystojniak nam się pojawił :-D
Ael Pozdrów Fifkę! Dała radę i dzielna z niej kobita teraz już będzie tylko lepiej :] Niech wraca do Nas bo tęsknimy :*

A tak na marginesie.. Któraś z Was jest może ze Śląska?

reklama
dziekuje ale pyscek ma ladniejsze akwarium ;-) a akwarium w prezencie slubnym dostalismy od mojej siostry ale mniejsze a rybki sie rozmnozyly i kupilismy 60litrowe a teraz mamy kilka rybek i glonojada i moje zabki z kuli wyladowaly w akwarium bo miejsca w pokoju na kule nie bylo..

Od Pyscka nie widziałam :p ale Twoje bardzo mi się podoba :-) ja nigdy nie miałam rybek ale zawsze mi się takie akwarium podobało tym bardziej jak ktoś ma duże i zadbane i jest takie kolorowe hehe :tak:

Ale wszystkie poznikały puk puk

Pyscek współczuję Ci tych mdłości <glaszcze> , teraz dopiero zaczyna Ci się sesja ??:p Ja teraz w sb i nd mam ostatnie egzaminy ...
no niby już prawie wszystko zaliczone jeszcze za tydz 2 egzaminy przede mną i seminarka i koniec obrona jak dobrze pójdzie :tak:
Atanku ubranka ślicznie posegregowane spisałaś się na medal :tak: a akwarium masz piękne :-) masz większe te żabki od moich .. moje były maciupeńkie - niestety nie mam już ani jednej :'-(
Natkusia ja jestem :) przyszłam a tu znów wszystkie niedobruchy pouciekały :no:
Ael Napisz jak możesz Fifce że żonka jest z niej dumna :) a synek mały przystojniacha :-D

Ostatnia edycja:
jaka cudna dzidzia gratulacje;) dziewczyny a mam takie pytania przez określenie że się staramy się to rozumiecie liczenie dni płodnych temperatury i testy owulacyjne czy po prostu kochanie się bez zabezpieczenia? bo u mnie ten drugi okres ( bez zabezp) jest o wiele dłuższy.... starania pół roku i nadal nic;(

moje zabki urosly w ciagu 2 lat troszke ;-) a czym karmilas? bo ja ochotka mrozona ;-)
jaka cudna dzidzia gratulacje;) dziewczyny a mam takie pytania przez określenie że się staramy się to rozumiecie liczenie dni płodnych temperatury i testy owulacyjne czy po prostu kochanie się bez zabezpieczenia? bo u mnie ten drugi okres ( bez zabezp) jest o wiele dłuższy.... starania pół roku i nadal nic;(
witam u mnie staranie 1 miesiac bez mierzenia czego kolwiek w 2 testy owu w 3 temp i testy i monitoring i sie udalo ;-)

Ostatnia edycja:
FIFKA!!!!!!!!!! Wreszcie kochana! Gratuluje! Synek piekny!
teraz lece szybko wstecz szukac szczegolow!
bardzo sie ciesze!!

Pyscek jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej <tuli> wrzucaj też fociaka akwarium bo Atanek chwaliła Cię ;-)

Polinka staranie się o dziecko to jest kochanie się bez zabezpieczenia. A mierzenie tempki, testy owulacyjne itd to jest forma pomocy przy staraniach ekhm

A ja teraz sobie przypomniałam że na jutro mam napisać pracę kontrolną do szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: inteligent pierwsza klasa :confused2:

reklama
oj dziękuję obiadek teściowej poprawił mi samopoczucie i ogólnie wszystko przeszło, ale właśnie kilka min temu znów łyknęłam bromka i robię się senna :confused2: a co do zdj to momencik nie wiem czy mam aparat naładowany i czy mąż z pracy go przyniusł bo po coś mu był potrzebny :-(

Do góry